2777
2789

بنظرم یه سری اخلاق ها داره که واقعا خوبن ولی یه سری هم که دیوانه کننده ست برام

خیلی تنبله گاهی نون تو خونه نداریم میگه یادم رفته  و.... هرچی توخونمون خراب بشه وکار مردونه باشه من دیونه میشم چون شوهرم خیلی بی اهمیته ودیگه حداقل ماهها درست نمیشه

چندسال پیش میتونستیم به راحتی خونه دار بشیم زمین بخریم ولی میگفت میترسم قسط نتونیم بدیم حتی طلاهای منو فروخت گذاشت بانک که پول نقد گیرش بیاد حالم ازش خیلی بد،خیلی بی فکر

همیشه همه خوبی ها در یک آدم جا نمیشه

هرچی همسرت داره چه عالی هرچی نداره تو تکمیلش کن😄

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی یه برگه کاغذ  لیست خریدها  و  کارهایی که باید انجام بشه  رو بنویسید  و بذارید جلوی دیدشون 

زودتر از موعدی که  وسایل   تو خونه تموم شن  ،  اعلام کنید که فلان چیز داره تموم میشه  ،  یعنی مهلت چند روزه برای تهیه ی اون وسیله رو داشته باشن که شما هم معطل نمونید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نمیده میگه دوست ندارم خرج خونه دست زن باشه

شوهر منم تو مساعل مالی بی فکره 

کار میکنه ها ولی چه فایده اصن نمیفهمم پولو چیکار میکنه همش قسط و قرض داریم 

بهش میگم بده دست من اونم همینو میگه بهم 

اگه تو این زمینه اوکی بودن ادم خوشحالم میشد که دستشون باشه ولی...😐😐😐