زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا حفظشون کنه حساس نباش بذار عشق کنن الان تو این شرایط که زیادم بچه ها رو بیرون نمیبریم چار ...
ممنون عزیزم، حساس نیستم بخدا ولی زیادی دنبالشونم خیلی اذیتم میکنن بعضی وقتا مثل امشب دیوونه میشم دوروز دیگه پابه سن بزارم لرزش سرم میگیره ازبس جیغ میکشم بی فایده ولی
[QUOTE=201554642]نمیدونم چرا نمیخوابن دختر من کلا ۵ تا ۶ ساعت میخوابه بزور الانم داره لگد میزنه تو کمرم [/QUOTEاینقد این دوتا باهم دعوا میکنن هوا همدیگرم به شدت دارن هروقت دعواشون کنم پشت هم در میان