2777
2789

مادر قشنگ وجوونمم،چقدر غصه خواهر نداشتنمو خوردی،چقدر غصه اینو خوردی ازدواجم با غریبه وشهر غریب بود،مامانم منو ببخش که اذیتت کردم دختر خوبی برات نبودم الان میفهمم اونهمه غصه وناراحتیت بی دلیل نبود الان میفهمم،مامان جونم کاش دانشگاه نمیرفتم که۴سال ازت دور نباشم،کاش ازدواج نمیکردم،کاش هرچی میگفتی منم میگفتم چشم،دلم از غصه پره الان که نیستی فهمیدم چه خاکی توسرم شد،چرا یبار بهم نگفتی پاسو تو ناهار سام بپز،چرا ازم یبارم نخواستی یه لیوان آب دستت بدم،چرا یبار سرمون تشر نزدی،،،،مامان جونم بدموقعی رفتی همش حرص مارو میخوردی الان که نوه دارشدی وذوق اومده بود به زندگیمون وچهرت خوشحال بود رفتی،مامان جونم دخی جونت تنهاست خییییلی تنها،اینجا با بچه تو شیکمم باخانواده شوهر یخم،باشوهری که همش سرکاره حقش نبود خدا تورو ازم بگیره،دارم دق میکنم کاش هیچ پدرو مادری از دنیانره

خدا رحمتش کنه😞

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ بگردم😭

خدابیامرزدش

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
ممنونم از همتون عزیزان

عزیزم خودت رو غمگین نکن روح مادرت عذاب می‌کشه چون مادرم میگم خودت رو با زندگی جدید بدون مادر وفق بده همه ما رسالت داریم زندگی کنیم به کمال برسیم و یه روزی هم پرواز کنیم به دنیای باقی روح مادرتون شاد و عمر بازماندگان با عزت 

خدایاااااااااامیشه به آرزوی بیست ساله ام برسم 😭😭😭

چقدر حرفات قشنگ بود ،مامان منم خیلی غصه منو خورد ،چرا مواظبش نبودم چرا منم براش غذا درست نکردم چرا میرفتم خونش مینشستم فقط نگاش میکردم مثل پروانه دورم میچرخید منم تنهام بعد مامانم تنهای تنهام چه روزایی داشتم و قدرشونو نداشتم

عزیزم خودت رو غمگین نکن روح مادرت عذاب می‌کشه چون مادرم میگم خودت رو با زندگی جدید بدون مادر وفق بده ...

اینا درست ولی مادر من یسال مشکل قلبیش حاد شد وما حس قاتل بودن وعذاب وجدان داریم واینکه ۴۶سال واقعا سن کمیه برای رفتن