2777
2789
عنوان

مامانا لطفا...

80 بازدید | 20 پست

سلام 

شما چه مارک پوشکی واسه بچه های استفاده می‌کنید که راضی هستید؟؟

من مای بی بی میگیرم ولی خب گاهی نم میده پوشک آویزون میشه 

قدیم واسش اووی بی بی میگرفتم خیلی خوب بود ولی مثل اینکه زمینش کم شده دیگه 

یه پوشک خوب و قیمت مناسب که راضی بودید چی بوده؟ 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید

من مولفیکس و مرسی میبستم راضی بودم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا یا قدیم مرسی استفاده کردید واسش؟؟  حدود قیمت چنده؟

قبل عید استفاده میکردم الان از پوشک گرفتمش . اون موقعه از دیجی کالا ۸۰ تا۹۰ تومن میخریدم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من تقریبا همه مارکا ایرانی و خارجی استفاده کردم

مرسی هم خوبه ولی قالب برشش و‌چسباش به اندازه مای بی بی و‌مولفیکس استاندارد نیس

مولفیکس دیرتر اویزون میشه ولی به پای بچه هام کمی حساسیت میداد

خلاصه از همه بهتر برام مای بی بی بود

زود تر عوض کن تا اویزون نشه

برای شب یک سایز بزرگ تر میبندم که بیشتر گنجایش داشته باشه

مثلا دخترم پنج اندازشه ولی شب شیش میبندم

تا صبح نم نمیده

قبل عید استفاده میکردم الان از پوشک گرفتمش . اون موقعه از دیجی کالا ۸۰ تا۹۰ تومن میخریدم

اها

ممنون از راهنماییتون

ان شاء الله امتحان میکنم 

شما راضی هستید؟؟  بسته ای چند هست؟

استفاده نكردم راستشو بخواي. منم همون ماي بيبي و پريما بستم. ولي دوستم راضيه.همون قيمت ماي بيبيه تقريبا

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من تقریبا همه مارکا ایرانی و خارجی استفاده کردم مرسی هم خوبه ولی قالب برشش و‌چسباش به اندازه مای بی ...

منم واسه دخترم اکثر مارک هارو استفاده کردم ولی کانفی خیلی خوب بود

واسه پسرم هم الان خب کانفی که فکر کنم گرون باشه نگرفتم واسش