2777
2789
عنوان

تاپیک مادر شوهری

51 بازدید | 29 پست
متن سلام خانومهای باسیاست کمک.من همه رو تو یه پست میگم که راحت تر باشید ببخشید طولانی میشه..حقیقتا من و شوهری با قسط فراوان حدود یه سالی هست خونه خریدیم.جهزیه من از اول کامل بود و تو این 5سال نیاز به خرید چیزی نداشتیم اما هر وقت من یه وسیله هر چند کوچیک رو تغییر میدم مادر شوهرم شروع میکنه به نصیحت که این دور زمونه ادم شکمش رو سیر کنه کار کرده وای به حال اینکه بخواد وسیله بخره و کاملا مشخص از صحبت کردنش که ناراحت و البته مدام هم به شوهرم میگه میزاشتین قسط هاتون تمون بشه بعد فلان چیزو میخریدین.حالا اصل قضیه ما دیشب در حال خرید فرش بودیم برادر شوهر مجردم مارو دید و صددرصد خبرها رسیده .امروز پدر شوهرم زنگ زد احدالپرسی بر عکس همیشه مادر شوهرم گوشی رو نگرفت احوالپرسی کنه و میدونم باز ببینمش شروع میکنه به نظرتون باید براش توضیح بدم چرا تصمیم گرفتیم فرش هارو عوض کنیم و پول رو از کجا آوردیم یا نه؟
اصلا و ابدا لازم نیست توضیح بدی اگر چیزی گفت بگو مامان هرکی صلاح زندگیشو خودش میدونه!اگه نداشته باشیم نمیخریم حتما داشتیم ک خریدیم تمام
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی خیلی خلاصه ذلیلت رو بگی تا سوتفاهمش برطرف بشه. ایشون نباید تو زندگی شما دخالت کنند ولی خب مادرشوهر اسمش روشه. فکر میکنه پسرش که بهترینه گیر بدترین زن دنیا افتاده که لایقش نیست. بهترین که باشی اوضاع همینه. با سیاست دلیل خریدتو بگو. سعی کن شوهرتم اون موقع پیشت باشه. یه خطشو خودت بگو بقیه رو بذار شوهرت توضیح بده و قاطعانه ازت دفاع کنه.
هر وقت چیزی گفتم بگو پسرتون این کارا رو میکنه منم گفتم وقتش نیس البته شوهرت رو در جریان بزاررربا پشتت باشه وخودت هم آدم خوبه میشی
خدایااااا تنها امیدم تویی امیدم رو ناامید نکن خودت معجزه ات رو نشونم بده دوس دارم من هم مامان صدا بشم
نمیدونم چرا بعضی دوستان موقع مشورت دادن به دیگران اینقدر پیاز داغشو زیاد میکنن. با دعوا که نمیشه راحت زندگی کرد. اگه بگی دوس داریم خرید کنیم و ... هم بی ادبیه هم آتیش کینه و بدبینی تندتر میشه. با سیاست مجبورش کن دخالت نکنه. هم دهنشو می بندی هم پیش شوهرت عزیزی هم وجدانت آرومه که توهینی به کسی نکردی.