2777
2789
عنوان

سلام توروخدا بگین چیکار کنم دوستم باهام اشتی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6077 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب لابد اون موضوعی که میگی براش خیلی مهم بوده . چرا اینقدر بهش فشار وارد میکنی؟‌

یعنی چیکار کنم باور کن اصلا درست نمیدونم چش فقط حدس میزنم،فقط بهم گفته شمارم رو حذف کن دیگه کارم نداشته باش،فقط دوس دارم بدونم چشه،براش روشن کنم 

همسرم شاه من است 
خواهش میکنم این دوست ارزش داره باهاش باشم یا دیگه کنارش بذارم 

به نظر من ولش کن . شما برای توضیح یا عذر خواهی یا حالا هر چیزی که لازمه خیلی بیشتر از حد معمول تلاش کردی . نمیگم شخص ایشون ارزش دوستی نداره ، یا ایشون حق داره باهات این رفتارو بکنه ، فقط میخوام بگم دو نفر  ممکنه یه روز با دلیل یا بی دلیل دیگه با هم حال نکنن . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
به نظر من ولش کن . شما برای توضیح یا عذر خواهی یا حالا هر چیزی که لازمه خیلی بیشتر از حد معمول تلاش ...

وای چقد حرفات قشنگن لایک داری،کاش بیشتر بگی حالم خوب کنی 

همسرم شاه من است 

میدونستی داری ارزش خودت رو میاری پایین؟ 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

وای چقد حرفات قشنگن لایک داری،کاش بیشتر بگی حالم خوب کنی 

هیچچی دیگه همین 😁 زندگی خیلی کوتاهه .سعی کن جایی یا با کسی باشی که خوشحال و در آرامش باشی . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
اره بخدا دارم میمیرم،اونم میبینه ایطورم اصلا محل نمیذاره،هرخطی بهش پیام بدم مسدودم میکنه 

دوستت پسره یا دختر؟؟

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.