2777
2789

دوستم سر یه موضوعی باهام قهر کرده،اصلا جوابمو نمیده هرچه التماسش میکنم،زنگ میزنم جواب نمیده،اون اگه یه روز ازم خبر نداشت روانی میشد،چندماه اصلا ازم سراغ نگرفت،هرجا پیام بهش میدم مسدودم میکنه  ایقه حرصم درمیاد،میگم کاش فقط به حرف دربیاد دیگه بذارمش کنار،چون خیلی اذیتم کرده،

همسرم شاه من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ی کم غرور داشته باش جهنم ک قهر کرده !ولش کن بابا !یارو ببخشیدا ب فلان جاشم نیست بعد تو داری خود ...

اره بخدا دارم میمیرم،اونم میبینه ایطورم اصلا محل نمیذاره،هرخطی بهش پیام بدم مسدودم میکنه 

همسرم شاه من است 
اره بخدا دارم میمیرم،اونم میبینه ایطورم اصلا محل نمیذاره،هرخطی بهش پیام بدم مسدودم میکنه 

پیام نده زنگ نزن !اگر زنگ زد پیام داد توام جواب نده حذفش کن از زندگیت ببخشید منو ولی بره گمشه

عزیزم این حرف منو یادت باشه ضرر نمیکنی!خانوما احساساتی هستن این بزرگترین ضعفه چه نسبت ب آقایون چ همجنس خودشون!اما ی سری خانوما رو خودشون کار میکنن این ضعف از بین میبرن،سعی کن رو خودت کار کنی سخته اما شدنیه این ضعف از بین ببر تا کسی ازت سو استفاده نکنه 

عزیزم این حرف منو یادت باشه ضرر نمیکنی!خانوما احساساتی هستن این بزرگترین ضعفه چه نسبت ب آقایون چ همج ...

اره خیلی حساسم،کسی باهام قهر کنه مخصوصا صمیمیترین دوستم،باور میکنی صدو پنجاه تا پیام بهش میدم باز ج نمیده 

همسرم شاه من است 
پیام نده زنگ نزن !اگر زنگ زد پیام داد توام جواب نده حذفش کن از زندگیت ببخشید منو ولی بره گمشه

بخدا فکر میکنم نامردی میکنم اگه جوابش ندم یا کاریش نداشته باشم 

همسرم شاه من است