2777
2789
عنوان

خانمهای ساکن استان گیلان ، و رامسر

1443 بازدید | 19 پست

سلام

کسی هست تو شرکت های انبوه سازی ( پروژه ساختمان سازی خصوصی ) استان گیلان یا شهر رامسر  آشنایی داشته باشه ؟؟

یا خودتون پیش خرید کرده باشید ؟

و یا از دوستان ساکن شهر لاهیجان کسی هست ؟

ممنون ❤

اگه کسی شمالی اومد لطفا معنیه

تبلامه سر فکر کنم بود بگه خیلی تو فیلما میشنوم کنجکاو شدم معنیشو بدونم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی شمالی اومد لطفا معنیه تبلامه سر فکر کنم بود بگه خیلی تو فیلما میشنوم کنجکاو شدم معنیشو بدون ...

لهجه‌ی زیبای گیلکی هست

تی بِلا میسر

یجور قربون صدقه رفتن هست

معنیش میشه درد و بلات تو سر ِ من  😊

لهجه‌ی زیبای گیلکی هست تی بِلا میسر یجور قربون صدقه رفتن هست معنیش میشه درد و بلات تو سر ِ ...

اهان خیلی باحاله همیشه میگم تو فیلما تیکه زبونشه خیلیم زیبا

ممنون گلم❤

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سلام عزیزم خصوصی پیام بدید

اسی منم قبول کن من جز نی نی سایت نبودم ولی از همون اولش جریان خوندنش بودم 🥺🥺والا بخاطر شما فقط ثبت نام کردم

امضام خوندی یه صلوات واسم بفرست⁦🙏🏻⁩

سلام عزیزم،روزتون بخیر،لطفا درخواست دوستی منو هم قبول کنید.ممنون میشم🌹🙏🙏

خدایا....                                                                              گاهی مرا در آغوش بگیر ....                                                   وقتی در محاصره مشکلاتم تنها پناهگاهم تویی                         وقتی تمام تلاشم را کرده ام ،خسته ام و دلم کمی سکوت می خواهد .                                                                              کمی آرامش ،کمی تسکین ...                                                 بی خبر از راه برس و مرا بغل کن                                              باور کن آدم جا زدن نیستم ....                                               اما ... از یک جایی به بعد بگو که باهم درستش می کنیم            از یک جایی به بعد ،خودت برایم معجزه کن .........