2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

129 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گلم دوستانی ک دانشگاه های تاپ مهندسی خوندن میشه بهم کمکم کنند من رتبم 960شده منطقه 3 ریاضی 

بنظرتون با این رتبه بهتره برم رشته های پایین تر تو دانشگاه های تهران بخونم یا رشته های تاپ تر تو شهرستان های دیگه  مثلا اصفهان 

از لحاظ استخدام و مهاجرت خیلی فرق دارن یا نه 

ممنون میشم کمکم کنید 

رتبت به امیرکبیر نهایتا پردیسش برسه 

دانشگاه رابطه مستقیمی با مهاجرت داره 

به چرت و پرتای یه عده بیسواد که فرق امیرکبیر و پیام نور رو نمیدونن گوش نکن 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چی علاقه مند هستی؟ 

ببین رشته های مهندسی گاهی زمین تا آسمون با هم فرق دارن 

مثلا عمران و مکانیک و صنایع خیلی با هم متفاوتن

بعدش توی محیط کار ، چند سال بعد دانشگاه خیلی اهمیتی نداره

ولی خب رشته متوسط میتونی دانشگاه تهران قبول شی و مهاجرت کنی 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

عزیزم هر وقت اومدی میشه به سوالام جواب بدی؟؟منم منطقه س هستم میخوام فرهنگیان قبول بشم برا قبولیش یه همچین رتبه ای لازمه رشتمم ریاضیه

میشه از منابعتون بگین؟چیا استفاده کردین؟

کدوم آزمونا شرکت کردین؟

روزی چند ساعت درس میخوندین؟

درصداتون رو میگین؟؟

خیلی عذر میخوام خواستین هم جواب ندین ولی اگ شد یکم راهنماییم کنین

عزیزم هر وقت اومدی میشه به سوالام جواب بدی؟؟منم منطقه س هستم میخوام فرهنگیان قبول بشم برا قبولیش یه ...

عزیزم منابع شیمی iq

فیزیک گاج 

حسابان و آمار گسسته و هندسه مهروماه 

عربی خیلی سبز و لی کلاس استاد فلاح خیلی کمکم کرد 

دینی سفیرخرد 

ادبیات نشرالگو 

زبان من نخوندم خیلی حقیقتا

من کلا 4 ماه خوندم از اسفند حدودا 8. 9 ساعت روزی 

اگر سوال دیگه ای هم داشتین بپرسین جواب میدم عزیزم 

رتبت به امیرکبیر نهایتا پردیسش برسه  دانشگاه رابطه مستقیمی با مهاجرت داره  به چرت و پرتا ...

مرسی عزیزم بابت جوابت. پردیس که پولشو ندارم. تو تخمین رتبه ها متالوژی دانشگاه تهران میشد آورد انگار یا شیمی علم صنعت خوبه بنظرتون دانشگاهش.؟یا رجایی و دبیری به نظرتون

به چی علاقه مند هستی؟  ببین رشته های مهندسی گاهی زمین تا آسمون با هم فرق دارن  مثلا عمرا ...

من تغییر رشته ای بودم از تجربه ای اومدم ریاضی بخاطر تقریبا برام فرقی نداره رشته ها بیشتر دانشگاه اولویته برام البته نمیدونم این طرز تفکر غلطه یا ن 

مرسی عزیزم بابت جوابت. پردیس که پولشو ندارم. تو تخمین رتبه ها متالوژی دانشگاه تهران میشد آورد انگار ...

متالوژی رتبه خوبیه 

دانشگاه علم و صنعت هم دانشگاه نسبتا خوبیه 

فک کن ببین تو کدوم میتونی نمرات بهتری تو دانشگاه بیاری 

چون نمرات دانشگاه تو مهاجرت و گرفتن بورسیه خیلی مهمه