2777
2789
عنوان

كادوى قيمت مناسب وخوب

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم ست چرم و ساعت نميخوام اين ديگه خيلى كليشه ايه همه ميگيرن

همه کادوها کلیشه این مگر حالتایی ک عاشقانه باشه ایده خوب داشته باشی ک اونم ب شرایط شما نمیخوره

اگه از جای برند خوب بگیری شیکه

این ستای فیک خیلی تباهن

ما رابطمون اینطوریه که به سوپرایز و ولنتاین و اینا اعتفاد نداریم وقتی ام کادو میگیریم با هم مشورت میکنیم :/

چیزایی که خواسته همیشه کاربردی بوده یا فانتزی هایی که همیشه دلش میخواسته داشته باشه

مثلا چیزایی که تاحالا بهش فکر کرده اینا بوده

تیشرت پیرهن ساعت گردنبند و دستبند صندل یا کفش قاب گوشی :/ کیسه بوکس و دستکش بوکس و اینجور چیزا 

بعد حتما حواست باشه از کادو های خودش گرونتر نباشه

لطفا لایک نفرمایید😅

حالا در این حد گفته خو ازش میپرسیدی دقیقن چی میخای

نه عزيزم خودم دلم نميخواد چيز فيك وبنجل بخرن يه چيزى ميخوام كه قيمت خوب ودرجه يك اش پايين باشه..مثلا نميدونم تخته نرد،كتاب نفيس يه چى اينطورى..حالا نميدونم چيزاى زير يه تومن چيا هست

همه کادوها کلیشه این مگر حالتایی ک عاشقانه باشه ایده خوب داشته باشی ک اونم ب شرایط شما نمیخوره اگه ...

اره چيز فيك وبنجل نميخوام چون چشم تو چشم ميشم با طرف يهو به بقيه بگه ضايع اس..حالا اگه عاشقانه بود ماجرا چى پيشنهاد ميكردى؟مثلا بجز دوست اجتماعى يهو دوست پسرم بود..ولى دوست پسرى كه هنوز خيلىً همو نميشناسيم وصميمى نيستيم اونم هديه اى نگرفته 

ما رابطمون اینطوریه که به سوپرایز و ولنتاین و اینا اعتفاد نداریم وقتی ام کادو میگیریم با هم مشورت می ...

اره منم خوشم نمياد يه طورى باشه انگار من قراره مادر خرج بشم ومن خيلى برام مهم تره..به خودم باشه دلم ميخواست يه كتاب هديه بدم ولى ميترسم اهل مطالعه نباشه زياد