2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوم اینکه کرمانشاه منطقه جنگی محسوب نمیشده ولی شوهرتون رو مأموریتی فرستاده باشند مناطق جنگی

جز منطقه عملیاتی بوده عزیزم .حالا مخاستم بدونم باید حضوری برن کرمانشاه یا لازم نیس چون مسیرمون دوره .مشهد زندگی مبکنیم

جز منطقه عملیاتی بوده عزیزم .حالا مخاستم بدونم باید حضوری برن کرمانشاه یا لازم نیس چون مسیرمون دوره ...

من اگه بتونم براتون آمار میگیرم که لازمه برین یا نه،،اسم پادگان و شهرش رو بگین،تا شنبه خبرتون میکنم،،،من پسرم

معمولاً سربازها برای آنکه بخواهند از مزایای کسر سرویس سربازی استعمال کنند، حتمی می باشد که طرح آیتم نظرشان را معرفی نمایند و مورد انتخاب قرار بگیرند و منتظر قبولی طرح بمانند. اما در مورد طرح چاپ مقاله به جهت کسری سرویس دیگر نیازی به انتخاب پیش از معرفی طرح نیست. اما این طرح ویژگی‌های دیگری نیز داراست از جمله:

1. گزینش نشدن سرباز قبل از معرفی طرح
  2. عدم نیاز به دفاع از چاپ مقاله
  3. داشتن هزینه کمتر برای چاپ مقاله نسبت به بقیه پروژه‌های علمی
  4. کوتاه بودن زمان مقاله نسبت به سایر پروژه‌های علمی
  5. کوتاه بودن فرآیند اداری وصال به جواز کسر خدمت سربازی

موسساتی نیز در زمینه خدمات چاپ نوشته عمل دارا هستند که برای دانشجویان و اساتیدی که قصد دارا‌هستند از نحوه تألیف مکتوب کسر خدمت سربازی اخذ کنند، زمینه چاپ و نشر نوشته را آماده می‌کنند. همین موسسات کلیدی داشتن تجربه مضاعف در فرمان چاپ نوشته علمی پژوهشی و چاپ نوشته isi، کمک زیادی از لحاظ مشاوره، تعیین مدل کار تحقیقاتی، انجام فرایند قبل و آن گاه از چاپ مقاله انجام می دهند.