2777
2789
عنوان

به کار امروز مامانم فکر میکنم گریه ام میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی😭😭😭😭اشک توچشام جمع شد خدامادرتو واست نگه داره

ممنون گلم خدا عزیزانتو حفط کنه

خودم هم همینطور اون موقع داشتم با بچه ها سر و کله میزدم الان دراز کشیدم اومد جلو چشمم رو چهارپایه اش نشسته بود بازی بچه هارو میدید و باهاشون حرف میزد دلم گرفت  

خداحفظش کنه بعض گلومو گرفت واسه کارای مادرتون قدرشو بدون اینو من ک بی مادرم مییفهمم🥺😭😭😭😭😭خدا سایشو ازسرت کم نکنه

بیزحمت ب مادرت میشه بگی قلب مهربونی داره برای شفای پدرم دعا کن یه عمل پیش روداره ۴ شنبه😭😭😭منم همین پدرو دارم 

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
تاپیک آخرمو بخون 

خوندم عزیزم خدا صبر بده دو تا بچه کوچولو خیلی سخته اگر اینستا داری یه پیج هست فکر کنم اسمشrasta.iq باشه سرچش کن کلی بازی میزاره با وسیله هایی که تو خونه هست با بچه ها انجام بدیم ما همیشه تو خونمون انجام میدیم بازیهاشو خصوصا تو این قرنطینه هم بچه ها سرگرم میشن هم خودمون باهاشون شرط کن که مثلا یکی دو ساعت بازی و مسابقه بعد یکم خودشون برن بازی و کارتون تا شما یکم استراحت کنید

الهی که همش سلامت باشه مامانت.مادر منم نه ماهه بارداری چون استراحت مطلق بودم منو نگه داشت.خیلی برای من و بچه زحمت کشید اما گاهی اوقات یه منتی منو میکنه که جبران تمام زحمتهاش میشه. 

الهی که همش سلامت باشه مامانت.مادر منم نه ماهه بارداری چون استراحت مطلق بودم منو نگه داشت.خیلی برای ...

خدا حفظش کنه عزیزم به دل نگیر من و مامانم هم گاهی بحثهای مادر دختری زیاد داریم ولی چیزیش نمیگیریم چون قلبا همو دوست داریم چیزی هم بگه میزارم عوص این محبتهاش

خداحفظش کنه بعض گلومو گرفت واسه کارای مادرتون قدرشو بدون اینو من ک بی مادرم مییفهمم🥺😭😭😭😭😭خدا س ...

خدا مادرتونو رحمت کنه عزیزم  از دست دادن عزیز خیلی سخته انشاالله به سلامتی عمل پدرتون انجام بشه و صحیح و سالم برگردن خونه حتما حتما میگم بهشون

خدا حفظش کنه عزیزم به دل نگیر من و مامانم هم گاهی بحثهای مادر دختری زیاد داریم ولی چیزیش نمیگیریم چو ...

آآخ همش جلوه بقیه آبروم میبره از این ناراحت میشم که جلویدیگران منو حرف میزنه

خدا مادرتونو رحمت کنه عزیزم   از دست دادن عزیز خیلی سخته انشاالله به سلامتی عمل پدرتون انجام ب ...

ممنونم زنده باشین خدارحمت کنه پدرعزیزتون رو وسایه مادرتون سالهای سال بالای سرتون باش یه دنیا ممنون چون قلب مادرت مهربون زحمت دادم براپدرم بگین دعا کن بلکه خدا صدای مادروشنید ب من رحم کرد🥺😭

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺