2777
2789

زیبا خانم سلام درمورد تایپک پسرتون خواستم بگم برای ازدواج عجله نکنید همه پسراها دوست دارن  ازدواج کنن امامثل ما  نمیدونن ازدواج یعنی چی 

یادمه برادرمن تواین سن میخواست ازدواج کنه چندین بار  به مادرم گفت مادرم بادلیل میگفت نه 

بعد یه بار برای اینکه مادرمو بترسونه رفت بالای درخت گفت خودمو پرت میکنم😂ماخیلی ترسیده بودیم ولی مادرم خیلی ریلکس گفت تومیخوای مرد خونواده بشی ؟ بااینکارت مطمئن شدم که نه 🙂😂

میخواستم بگم تواین سن همه پسرها توخونواده مطرح میکنن دوست دارن ازدواج کنن چون یه تصور دیگه دارن اصن نمیدونن مسئولیت پذیزی چیه!.....محبت کردن یا چشم پوشی روبعضی مشکلات! 

بزارید با گذشت زمان کمی پخته ترشه 🙏🙏🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیبا خانم سلام درمورد تایپک پسرتون خواستم بگم برای ازدواج عجله نکنید همه پسراها دوست دارن  ازدو ...

الهی😄

فرمایشتون کاملا درسته

اما این رو هم بهش فکر میکنم که اگه دچار گناه شه یا تو مسیر غلط بیوفته منم شریکم

این مساله باعث میشه نگران شم که نکنه با مخالفت با خواسته ش زمینه انحرافات دیگه به وجود بیاد

چه جالب منم اگه پسرم ۲۱بشه من چهل سالم میشه 🤩

ای جان

خداحفظش کنه

وقتی پسر بزرگم تازه دنیا اومده بود خیلی افسرده بودم که تو سن کم بچه دار شدم چون ناخواسته بود

الان می بینم خیلی شیرینه که پسرت قد می کشه و تو هم جوونی و از دیدن بچه هات که مرد شدن لذت می بری

ای جان خداحفظش کنه وقتی پسر بزرگم تازه دنیا اومده بود خیلی افسرده بودم که تو سن کم بچه دار شدم چون ...

الهی بگردم چه حس شیرینی خدا واقعا عالیه من الان پسرم ۶سالش یعنی منم یه روزی حس میکنم پسرم دیگه مردی شده واسه خودش چرا پس من همش حس میکنم که بازم برام بچه میمونه واقعا حس خوبیه 

الهی بگردم چه حس شیرینی خدا واقعا عالیه من الان پسرم ۶سالش یعنی منم یه روزی حس میکنم پسرم دیگه مردی ...

عزیز دلم😄

معلومه که مرد می شه

قدش از تو هم می زنه بالاتر

صداش مردونه می شه

ریش و سبیل در میاره و مثل پسر من میاد بهت می گه مامان زن میخوام😄 انشالله

ولی بچه صد سالشم که بشه برای پدر و مادرش بچه ست

راستش اوایل خیلی سخت و دیر می گذره

همش می گی پس چرا بچم بزرگ میشه 

از یه جایی به بعد می گی وای این بچه کی انقد بزرگ شد!