سلام خانوما خیلی ناراحتم تا حالا چهار تا شیرخشک دادم به بچم هیچکدوم بهش نمیسازه اپتامیل یک ببلاک کامفورت و گیگوز نان یک همشون یبوست گرفت الان دارم بهش اپتامیل میدم سه روز کار کرد نرم بود تازه سی تا آب بیشتر هم میریزم ترنجیبن هم میدم الان یه روز کار نکرده دارم دیونه میشم یعنی بچممشکل داره؟ خیلی میترسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر من تا6ماهگیش هر دوهفته یبار دستشویی سنگین میکرد
آب جوشیده خنک شده در روز بهش یکی دو قاشق مربا خوری بده
هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
دکتر ب ابجیم گفته بود تا یک هفته دستشویی نکنه نترسید خلاصه اینکه ب دخترت تو شیر خشکش چند قطره روغن ز ...
اخه یبار چهار روز دفع نداشت عین خیالشم نبود نه زور میزد نه بی قراری میکرد بعدش من شیاف گلیسیرین یک سوم گذاشتم بچه خودشو کشت اینقدر ک دستشویی کرد یعنی زندگیم کند خورده بود چهار تا پوشک پشت سرهم کثیف کرده بود نمیدونستم کنترلش کنم
هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔