دلم میخواد ول کنم برم یجا که هییییچکس نباشه، روانی شدم دیگه،دوتا دخترن یکی ۵ سالشه یکی ۳ سالشه،از صبح ساعت ۹ که بیدار میشن جیگر منو میخورن تا ساعت ۱۱شب، هی با خودم گفتم بزرگ میشن خوب میشن،خوب که نشد هیچی تازه بدترم شدن.
خانواده ی خودم و خانواده ی شوهرم همشون تا این دوتا رو میبینن میترسن از بس شیطونن،هیچکس حتی ۵ دقیقه هم نگهشون نمی داره
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر شوهرم برگشت گفت این سگ رو نخوره،سگ بد بخت کاری با این نداره
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
اسی منم مثل تو با این تفاوت که دخترام یکسال بزرگترن.یکیشون۶ و یکیشون ۴.یه تفاوت دیگه هم داریم من یه پسر۱/۵ساله هم دارم.پس من چی باید بگم.هر روز خونمون جنگ اعصابه😂😂😂😂
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم سه ساله دارم بعضی وقتا به حد جنون میرسم ولی خودم رو کنترل میکنم و این روزا کلا بیخیال شدم ...
منم چند روز گفتم بیخیال بشم زد دست خودشو شکست الان دستش تو گچه، اینم نتیجه بیخیالیم شد 😭😭😭