2777
2789

ان شاءالله دامن همتون سبز بشه بحق این ایام و ماه محرم که چند روز دیگه اس  

ان شاالله کاری که میگمو انجام بدین ان شاءالله رب العالمین قسمت همتون کنه بچه ی سالم و صالح🌸🌸🌸🌸

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
ممنون عزیزم حاجت روا باشید التماس دعا

ان شاالله

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرم میتونه روزه بگیره؟؟ چون من خیلی ضعیفم روزه نمیتونم بگیرم حتی روزه های واجبمو.

آره چرا که نه نیتی که تو پست گذاشتم شوهرتون روزه بگیرن🌸

مرسی عزیزم برام دعاکن خیلی به دعاهای بقیه محتاجم 🥺

ان شاالله امسال دامنت سبز بشه من که دلم روشنه🌸

فدای دل مهربونت بشم عزیزم خیلی گرفتارم برا بچه دارشدن برامستقل شدنمون از خانواده همسرم و ...برام دعا ...

ان شاءالله حاجت روا بشی 

منم گرفتارم با خانواده ی شوهرمم استقرار ندارم واسه منم دعا کن گُلی🌸

چشم حتما الهی بحق آبروی حضرت زهرا حاجت رواشی عزیزم 

ان شاءالله بحق حضرت زینب دامنت سبز بشه بچه اتم تو خونه جدیدتون بغلت باشه 😍🤲

من از شوهرم ناراحت بودم با غم و غصه ی زیاد از حضرت زینب سلام الله علیها طلب بچه کردم بهش گفتم یا زینب میخوام آبرومو بخری شوهرمو ضایع کنی همون ماهش پریودیم نیومد و باردار شدم توام از حضزت زینب بخواه خیلی دل مهربونی داره 

ان شاءالله بحق حضرت زینب دامنت سبز بشه بچه اتم تو خونه جدیدتون بغلت باشه 😍🤲 من از شوهرم ناراحت بو ...

خداکنه منم معجزه بشه برام باردار شم چون واقعا خرج دوا درمون رو نداریم یکبار آی وی اف کردم با وام و قرض جوابش منفی شد.خیلی دلم گرفته الهی دعات درحقم بگیره خیلی محتاجم.قربون حضرت زینب بشم انشاالله ب اذن خدا مراد دل منم بده

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
خداکنه منم معجزه بشه برام باردار شم چون واقعا خرج دوا درمون رو نداریم یکبار آی وی اف کردم با وام و ق ...

ان شاءالله یا رب العالمین

ان شاءالله خبر بارداریتو بیای همین جا بهم بگی خدا ان شاءالله درای رحمتشو نشونت میده 💋🌸