2777
2789

همین الان یه کاربری جدید باز کردم چون نمیخواستم این مشکلو با اکانت خودم مطرح کنم...

من باردارم و زایمانم نزدیکه، حالا دیشب شوهرم گفت هزینش زیاد میشه، انقد گریه کردم و حالم بد شد،  تا صبح نتونستم بخوابم، به نظرتون حق با من هست یا نه

در صورتی که من قبل از بارداری بهش گفتم من میرم یه بیمارستان خصوصی، از زایمان میترسم، دوست ندارم مشکلات بیمارستانم به ترسم اضافه شه. الانم واقعا جاییو انتخاب کردم هزینش زیاد نمیشه حدود ده تومنه

ولی این حرفش واقعا قلبمو شکوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم سرکار میرفتم، الان چند ماهه نمیرم، تو کل بارداریم مگه این باهام اومده باشه برای سونو یا ازمایش

همه هزینه ها با خودم بوده، بهم پول میده ولی هربار من از کارت خودم هزینه کردم، واقعا زورم میاد و میترسم ناراحت شه وگرنه میگفتم هزینه زایمانم خودم میدم. بهش گفتم میرم وقتمو کنسل میکنم میشینم ببینم کی دردم میگیره بریم هرجا که فک میکنی ارزون تره

من خودم سرکار میرفتم، الان چند ماهه نمیرم، تو کل بارداریم مگه این باهام اومده باشه برای سونو یا ازما ...

در امدش خوبه؟

داره همچین پولی ؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
تهرانم

ازت پرسیدم که ببینم کجارو انتخابکردی واسه زایمان که ده تومن میشه...

اگه تونستی بگو سزارینه دیگه؟

اما مشکل خودت...ببین حق کاملا با توعه...الان دقیقا شوهرت حرفش چیه میگه میگه برو طبیعی دولتی؟

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
در امدش خوبه؟ داره همچین پولی ؟

اره درامدش خوبه، واقعا پولی نیست براش

زورش میاد همچین پولی بده فقط

حسابگر هست ولی تو هیچی کم نمیذاره، خوردنی پوشیدنی، من واقعا از اولم کم توقع بودم، همه جوره سعی کردم کنار بیام و ولخرجی نکنم، که پیشرفت کنیم تو زندگی ولی واقعا این حقم نبود☹

ازت پرسیدم که ببینم کجارو انتخابکردی واسه زایمان که ده تومن میشه... اگه تونستی بگو سزارینه دیگه؟ ...

اره عزیزم سزارینه، بیمارستان تهرانپارس، انصاری

اینا این حدود میشه 

نه فقط گفت گرونه، بعدم که من گفتم کنسل میکنم بهش برخورد که چیز بدی نگفتم، زیاده ده تومن. خودش میگه طبیعی نه، من خودمم خیلی میترسم و وگرنه طبیعی بهتره

اره عزیزم سزارینه، بیمارستان تهرانپارس، انصاری اینا این حدود میشه  نه فقط گفت گرونه، بعدم که ...

اگه میترسی اصلا طبیعی نکن کاریو انجام بده که قلبت میگه...

اگه فقط گفته گرونه ولی انجام میده دلخور نباش دو دو تا چهار تا میکنه ذهنش تو اوضاع اقتصادی مشوشه...

بیخودی کشش نده با مهربونی باش حرف بزن بگو شاید به نظر زیاد بیاد یا با خودت بگی اگه اینجا نمیرفتم یه پولی پس انداز میشد

ولی هر کس یه پولایی براش یه جا مهمه...یکی طبیعی زایمان میکنه به جاش خروار خروار پول لبا یا لوازم آرایش میده..

یکی مدام تو کار تعویض وسایل خونس 

یکی هم براش خصوصی بودن بیمارستان مهمه...

و ..

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏