2777
2789
عنوان

ارثیه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبق قانون دیگه دخترها نصف پسرها یک؟مگه غیر از این تقسیم شده؟

خب الان اکثرا مساوی تقسیم میکنن

اصل پدر مادرن ن عروس و داماد

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

از نظر شما چون دختره نباید سهم ببره فقط باید همه چی مال پسر باشه 

وقتش کی هست دقیقا زمانی که پدر مادرشون به رحمت خدا برن بعد پسرا بیان همه چی رو بالا بکشن چیزی هم به دخترا ندن 

به نظرم شما هم‌ناراحت نباش دختر حقشو گرفته پدر مادرش هم با رضایت خودشون دادن 

از نظر شما چون دختره نباید سهم ببره فقط باید همه چی مال پسر باشه  وقتش کی هست دقیقا زمانی که پ ...

نفهمیدم چی شد

کی چقدر گرفته

ارث مساوی مال زمانیه که مهریه و نفقه حذف بشه

و زن و مرد شرایط کارشون مساوی بشه و تو جامعه برابر بشن

خواهرشوهرای محترم از مهریه هاتون بگذرین نفقه نخوایین ثروث شوهرتونو پس بدین تشریف ببرین سر کار دست خالی عین برادراتون مسئول تامین مخارج بشین بفرمایین ارث مساوی میل کنین

نفهمیدم چی شد کی چقدر گرفته ارث مساوی مال زمانیه که مهریه و نفقه حذف بشه و زن و مرد شرایط کارشون ...

اشتباه متوجه شدی عزیز پدر شوهر و مادر شوهر استتار اومدم از اموالشون به دختراشون سهم دادن حالا استتار ناراحته از این که چرا تو این موقعیت بی کاری همسرشون اومدن به دختراشون سهم دادن همین 

اشتباه متوجه شدی عزیز پدر شوهر و مادر شوهر استتار اومدم از اموالشون به دختراشون سهم دادن حالا استتار ...

وا

مگه به پسره ندادن؟

خداییش بعضیا اینقدر داغونن فقط عروسو بچزونن حاضرن پسرشون تو مشکل باشه

نمیفهمن که اون دختر با هزاران امید زن پسرشون شده و سهمی از زندگی اونام داره

اگه بی عدالتیه که کوفتشون بشه اکه درست دادن که دیگه به سهمت قانع باش

نفهمیدم چی شد کی چقدر گرفته ارث مساوی مال زمانیه که مهریه و نفقه حذف بشه و زن و مرد شرایط کارشون ...

بعضی ها فکر میکنن عدالت زمانی هست که همه چیز مساوی باشه یه زمانی پدرم این بحث و کرد کهبعد از من همه مساوی (دور از جونشون) با وجودی که خب  خیلی به نفع من میشه ولی سریع به بابام گفتم نه اصلا نباید این کار و کنی  داداشم مرد خونه هست و بار زندگی رو دوشش هست  و مسوولیتش  بیشتره حقشه که باید ارثش بیشتر باشه  نمی‌دونم چرا بعضی خانواده ها توجه نمیکنن فکر میکنن اگه یه مالی به پسرشون بدن خوش به حال عروسشون میشه ولی به آسایش و آرامش پسرشون توجه نمیکنن