2777
2789
عنوان

کسب و کار خانگی با درآمد خوب

280 بازدید | 28 پست

سلام وقت همه بخیر

بچه ها من خسته شدم از خونه نشستن و از اینکه هی دستمو دراز کنم پیش شوهرم.

میخوام یه کاری کنم تو خونه که منبع درآمد خوبی داشته باشم برای خودم

پیشنهادی دارید بهم بدین؟

منم همینطور مخم پوکیده انقد فکرم درگیره انقد دنبال ایده تو اینستا و گوگلم... کلی کلیپ دیدن بافت عروسک یاذ بگیرم بافندگی بلد نبودم حالا بافتم عروسکو عای بافتما یه خرس ولی تو دوختن چشمو پوزه ایناش لنگ شدم نتونستم تمیز در بیارم الانم حالم گرفته و دلسرد شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی منم تا همین چند ماه پیش این مشکل رو داشتم.

یک دستگاه خریدم  و یه پیج زدم الان خداروشکر درآمد خوبی دارم و واقعا بهترین تصمیمی بود که گرفتم.
شما هم یه فکری کنید چون با یکم خلاقیت میشه به راحتی کسب درآمد کرد.

روتک سایتی بود که ازش خرید کردم متناسب با هزینه و محصولی که مدنظرتونه یه کاری رو شروع کنید دوستان.

دوستم از اوایل که کرونا اومده بود شوهرش بیکار شد. ی دستگاه گرفتن کلی وسایل قشنگ و اکسسوری های قشنگ درست میکنن میفروشن.

از ی شرکت توی غرب دستگاه خریدن

میپرسم ببینم اینستا دارن اینجا میذارم اگر نبود تلفنشونو میگیرم

منم میخوام کمکشون کنم و شریک بشیم

دوستم از اوایل که کرونا اومده بود شوهرش بیکار شد. ی دستگاه گرفتن کلی وسایل قشنگ و اکسسوری های قشنگ د ...

دستکاه چیه؟؟ 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
سلام به همگی منم تا همین چند ماه پیش این مشکل رو داشتم. یک دستگاه خریدم  و یه پیج زدم الان خدا ...

دستگاه چی.. من میخام دستگاه میوه خشک سبزی خشک بگیرم

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
خودت بخری؟ یا شرکتی؟ 

تو اینترنت دیدم زنگ زدم صحبت کردم کلی توضیح داد که تو وات اموزشم میذارن... من از شرکت میخام بخرم دستگاه تو خونه راه بندازم

تو اینترنت دیدم زنگ زدم صحبت کردم کلی توضیح داد که تو وات اموزشم میذارن... من از شرکت میخام بخرم دست ...

شرکت نام آوران پایدار؟ 

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
شرکت نام آوران پایدار؟ 

نه یه چیز دیگه فک کنم ویترین نت