2777
2789
عنوان

خیانت زن ب زن

270 بازدید | 7 پست

خیلی وقتا ما خانما بهم خیانت میکنیم 

وقتی دونفر باهم ازدواج میکنن میگیم مرده سرتره

پشت هم حرف میزنیم تهمت میزنیم انگ بی بند و بار و خراب بودن میزنیم

اگ ما خانما هوای همو داشته باشیم هیچ وقت هیچ مردی جرات نمیکنه زنارو کوچیک بشمره

اصن تاحالا دقت کردین چقدررر مردا پشت همن و حتی بخاطر عشقشون قید رفیقشون رو نمیزنن؟

دقت کردی یه زن حاضره به هم جنسش خیانت کنه و پاشو تو زندگی یه زن دیگه بذاره؟

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با حرفات موافقم ولی بجز اخرش که بعضی وقت ها مردا هم قید دوستاشون و میزنن

من رفیق دوست پسرم باعث شد ازهم جدا شیم واقعا هم همو دوس داشتیم ولی همچنان رفیقش رو تخم چشماشه

بیاین این جملات ک بگیم پسره سرتر از زنس

حیف پسره ک با این دختره ازدواج کرد

و این پسره نباید اینو بگیره و...

رو از دهنمون بندازیم

اینجوری روز ب روز داریم ما خانما ضعیف تر میشیم و مردا گستاخ تر