2777
2789

سلام سلااام

من نویسنده‌م، میخواستم یه رمان بنویسم، راجب ادمایی که عالم برزخ رو مشاهده کردن، یا از مرگ برگشتن

شما اگه همچین تجربیاتی دارید یا کسایی رو میشناسید که از این تجربه ها دارن لطفا بگید😁❤

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

من دارم درخواست دوستی بدید 

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه برنامه تو شبکه ۴ نشون میداد اسمش زندگی پس از زندگی بود اونا مرده بودن و تجربه داشتن و دوباره زنده شدن بزن گوگل بنویس

امید وارم طلوع فردا صبح در این دنیا نباشم 
یه برنامه تو شبکه ۴ نشون میداد اسمش زندگی پس از زندگی بود اونا مرده بودن و تجربه داشتن و دوباره زنده ...

☹دستت درد نکنه  میخواستم یکی باشه باهاش قشنگ حرف بزنم،میدونی اینجوری نوشتن خیلی بهتره

فکر نکنم بتونم کسیو پیدا کنم

من خیلی دوست داشتم بدونم عالم زر چجوریه و من اونجا چطوری بودم😶

ی کتاب میخوندم

می‌گفت خودمون خواستیم که بیایم رو زمین، خودمون ماموریتمون رو انتخاب کردیم و مشکلات زندگیمونم به انتخاب خودمون.. حتی میدونستیم قراره چه امتحان سختی داشته باشیم

و برام خیلی جالب بود