2777
2789

.

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه ی رژ بردار 

خب بعدش

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
رژواسه چی؟

تو عکسا خوجل شه🥰

رنگ پریده میشه ادم بعد زایمان

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

پوشاک برا خودت مای بیبی برا بچت بشقاب و قاشق و لیوان 

لباس زیر و لباس بچه و پتو وسلام 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
یک دست لباس نوزاد لباس زیر برای خودت  پوشک  دستمال برای خشک کردن بچه چون معمولا بچه ها ...

ممنون

پوشاک برا خودت مای بیبی برا بچت بشقاب و قاشق و لیوان  لباس زیر و لباس بچه و پتو وسلام

مرسی

ساک خودت.

پوشک.

حوله.

شرت.

سوتین.

دمپایی.

خرما.

قندوچایی.

فلاکس.

سشوار.

شامپو بچه.

بشقاب.

لیوان.

قاشق.

چاقو.

چنگال.

برا ساک بچه.

مای بیبی.

سه دست لباس.

شیشه وشیرخشک.

کلاه.

زیرانداز.

دورپیچ.

دستمال مرطوب.

قاشق چایی خوری ک اگه نخورد شیرتو بدوشی یکم بدی بخوره

شیردوش

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
مرسی

من که فعلا اینارو گذاشتم قصد دارم لوازم ارایشی هم بذارم🤣🤣🤣🤣

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

[QUOTE=201430017]ساک خودت. پوشک. حوله. شرت. سوتین. دمپایی. خرما. قندوچایی. فلاکس. سشوار. شامپو بچه. بشقاب. ...[/QUOTE مرسی عزیزم خیلی کامل بود ممنون💐

ساک خودت. پوشک. حوله. شرت. سوتین. دمپایی. خرما. قندوچایی. فلاکس. سشوار. شامپو بچه. بشقاب. ...

سشوار واسه چی؟

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .