2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میخواست منو بزنه

1929 بازدید | 83 پست

با خانواده شوهرم زندگی میکنم طبقه بالاشون

۳ سال میشه

تا حالاتودعواهای من و شوهرم صدای من در نیومده 

اما سر هر دعوا اومدن بالا

حالا ببینید چی شد که سر دعوای چند روز پیش...

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرا جدیدا دم‌دراوردن قبلا درحد کی نوه دارم میکنید بود

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

پدرشوهر خر است😑😑

پدرشوهر شاسکول منم چند روز به شوهرم میگفت خیلی به زنت رو میدی😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

اعی باباااا یکی بیاد پدر شوهرارو از برق بکشه چقد دست برن پیدا کردن جدیدن

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

غلط کرده.عین پدرشوهر من.چن هفته پیش ما هم دعوامون شد اومدن بالا فحش ناموسی داد به من میخواست منو بزنه.شوهر بی غیرتمم بهش میگفت باباجان برو پایین الان سکته میکنی😐

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام
من صدام‌و کشیدم روسرم  اونا هم طبق معمول دویدن بالا

یعنی فقط توانایی نوشتن همین دو کلمه رو داستی؟هر نیم ساعت دو کلمه؟😑😑😑😑😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘