2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد منو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 26 پست
عزیزم عروسی ارزش داره که شوهر پشتش باشه کافی مادرشوهرای از جنس عفریته بفهمن پسرشون هوای عروس شو ندار ...

دقیقا همینه از بس پرش کرد تا با خانواده ام قطع ارتباط کرد. چرا باید یه دختر که نه خانواده منو داره نه تحصیلات نه زیبایی نه کار و موقعیت منو از راه نرسیده شوهرش اینقدر بهش بچسبه و بهش برسه اون وقت شانس منه بیچاره این بیشعور باشه

دقیقا همینه از بس پرش کرد تا با خانواده ام قطع ارتباط کرد. چرا باید یه دختر که نه خانواده منو داره ن ...

چرا کاری نمیکنی از خانوادش فاصله بگیره.مثلا به جای غر زدن میتونی تو هم پرش کنی از کارایی که مادرشوهرت برا اونا میکنه بگو البته با خودت مقایسه نکنی که شوهرت عصبی بشه و بازنده بشی بلکه حسادتشو تحریک کن بگو داداشتو خیلی تحویل میگیرن ال میکنن و بل میکنن .زنایی که پیش شوهر بد خانوادشو بگن از چشم شوهر میفتن زود چون اخرش کتک و دعواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=201403217]چرا ربطش می دی به جاری بدبختت دهاتی و فقیر بودن آیا از مشکلاتت حل می کنه می فهمم که پر از خشمی ولی ...[/

آره شاید خالی شم.به جاری ربطی میدم چون وبی نقشه میکنه واسه زندگی ام چون فهمیده فقط احترام اونروز بگیره کافیه و همسرم کاری نمیکنه؟. چون همسرم و خانواده اش ساده ترین کارها رو در حق من انجام ندادن رسممم نداریم حالا که از فامیل خودشون بود رسم داشتن!!!

چرا کاری نمیکنی از خانوادش فاصله بگیره.مثلا به جای غر زدن میتونی تو هم پرش کنی از کارایی که مادرشوهر ...

حسادت نمیکنه؟ اخرشم‌میگه تو حسودی من برام‌مهم نیست برای اون بکنن حوصله منت شون رو ندارم ولی باید بدونه که پرش کردن برای ساده ترین‌چیزها

[QUOTE=201403217]چرا ربطش می دی به جاری بدبختت دهاتی و فقیر بودن آیا از مشکلاتت حل می کنه می فهمم که ...

حالا حرص بخوری گذشته جبران می شه

خانواده شوهر منم هبچ رسمی برای من نداشتن ولی برلی دخترشون همه رسم ها رو اجرا کردن ولی ذره ای برام اهمیت نداره

حیف جوونی و اعصابم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
چرا ربطش می دی به جاری بدبختت دهاتی و فقیر بودن آیا از مشکلاتت حل می کنه می فهمم که پر از خشمی ولی ...

نمیتونم گذشته رو فراموش کنم خیلی بهم زخم زدن اصلا نمیتونم از مهربونی و عشق همسرم هم لذت ببرم همش حرفت و کارهاشون تو دهنمه

با خودت اصلا مقایسه نکن بد اونا رو نگو وقتی میبینی خانوادش خط قرمزشه تو باید به شوهرت اموزش بذی با الگو کردن داداشش بگو جاریم زیاد تحویل میگرن اخه از داداش میترسن نه کی بگی منو تحویل نگرفتن من هیچی نخریدن و....با خودت مقایسه کنی میبازی ......فقط داداششو تعریف کن و از خوبیهای مادرشوهر به اونا بگو تا چشاش باز شه حالیش بشه چه خبره .البته مال من اصلا اهل حرف زدن نیست واسه همین مانور دادن رو طرز فکرش 99درصد سخته اه دلم یه شوهر اهل گفتوگو میخاد

نمیتونم گذشته رو فراموش کنم خیلی بهم زخم زدن اصلا نمیتونم از مهربونی و عشق همسرم هم لذت ببرم همش حرف ...

خب پس خودت این راه رو انتخاب کردی

یا دنبال مشاور باش یا هر روز کتک و دعوا 

۲۰ سال دیگه که به امروز فکر کنی می کی چقدر دیوونه بودم زندگیم رو سیاه کردم سر ۴تا رسم الکی 

یه جاهایی بایو بگی به درک امروز رو باید زندگی کرد گذشته که بر نمی گرده

تا جایی که تونستم بهت گفتم قدر زندگیت رو بدونی من بعد رو خودت می دونی شب خوش خانمی

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
حالا حرص بخوری گذشته جبران می شه خانواده شوهر منم هبچ رسمی برای من نداشتن ولی برلی دخترشون همه رسم ...

عزیزم‌ ب ای منم مهم نبود نا وقتی که همسرم سر یه حرف بیخود دوسال بیشتر ه با خانواده ام ارتباط نداره و جنگگگگ به پا کرد که احترام ام رو نگرفتن.  برام انجام ندادن میگفت دوست نداریم پول نداریم نه اینکه منو خانواده ام رو بشورن... در حالیکه من از بس برام مهم نبود ازش نخواستم ولی مادرش هی پرش میکرد اینم میومد تکرار میکرد الان بهم زور نداشته باشه بی هیچ حرفی همه کار براش کردن.  تازه میگن کاری نکردیم و توقع نداشت!!!

با خودت اصلا مقایسه نکن بد اونا رو نگو وقتی میبینی خانوادش خط قرمزشه تو باید به شوهرت اموزش بذی با ا ...

منم دوست داشتم شوهرم اهل حرف زدم باشه نه داد و کتک. سر هیچ‌موضوعی نمیشه باهاش حرف زد. باهاش که آشنا شدم فکر کردم خوش صحبته میتونم باهاش حرف بزنم

منم دوست داشتم شوهرم اهل حرف زدم باشه نه داد و کتک. سر هیچ‌موضوعی نمیشه باهاش حرف زد. باهاش که آشنا ...

مردایی که حرف نمیزنن سخته عوض بشن ادم باید گوش کردن بلد باشه تا امکان تغییرش باشه وقتی اجازه نمیده حرف بزنم پس چطور مغزشو بشورم نه نمیشه من کلا کوتاه میام تو هم سعی کن مثل من باش گذشته رو دفن کن حتی تو خلوت خودتم تکرار نکن تا ارامشت حفظ بشه 

مردایی که حرف نمیزنن سخته عوض بشن ادم باید گوش کردن بلد باشه تا امکان تغییرش باشه وقتی اجازه نمیده ح ...

همش یا خودم تکرار میکتم چیکار کردن. شوهرم حرفی از اونا نباشه اخلاقش خوبه. میگه به من‌چه مشکل خودت خودت باهاشون حرف نزن.

الان به خواسته هام در حد توان بها میده. ولی اروم‌نمی گیرم کوچیک ام کرده قبلا انجام نداده. پیش خانواده اش بد باهام حرف زد. 

برادرش پول نداشت ولی جور کرد که خانم جلو فامیل کم نیاره !!!