2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد منو کتک زد

821 بازدید | 26 پست

ازش بدم میاد خوبی هاش رو نمیتونم ببینم و بدی های خانواده اش رو پای این میزارم نمیتونم چیزی بهش نگ م.اونم میگه غر میزنی من اعصاب ندارم. ماشین به خاطر جاری عوضی منو زد. برای من که هیچ رسمی نداشتن حالا خانم از یه کوره دهاتی اومده تو عمرش پدرش ۱۰۰۰ تومن خرج نکرده جهیزیه نیاورده دنیارو به پاش ریختن واسه من هی گفتم رسم نداریم مادرش پرش میکرد اینم دعوا و فحش که رسم نداریم شما پر توقع هستین اونم من با این همه شرایط که فک فامیل هم‌ما هم اونا افتاده بود که چطور زنش شدم. حالا م که خانم فقط وقتی کاری باید واسه انجام بدم زنگ میزنه انجام بده. کل کارای عروسی اش رو من مایه پاش بودم بعد نکرد مادرم مریض بود یه احوال بپرسه. الانم به همسرم میگه از پسرتون  فیلم بگیر بفرست و به اون پیام و زنگ میزنه.  گفتم‌اگه فیلم‌میخواد به من‌بگه. فقط وقتی کار داره شماره منو بلده.عصبانی شده و داد و بیداد و کتک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینا ک خیلی مشکلای بق رنجی نبود انقد اعصابتو خرد کردی

همین دیگه نیست ولی شوهر بیشعور من بزرگش میکنه و خون به پا میکنه . البته وقتی حساس میشی که واسه کمتر از این دوسال بیشتره با خانواده ات ارتباط نداره

چرا ربطش می دی به جاری بدبختت

دهاتی و فقیر بودن آیا از مشکلاتت حل می کنه

می فهمم که پر از خشمی ولی خب وقتی به گذشته فکر کنی و زندگیت رو تلخ کنی و کتک بخوری آیا نتیجه ای داره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

مثل الاغ صداش فقط بلنده و فقط میدونه صبح بره شب بیاد تماااااااام.امروز خیلی خسته ام بغض گلومو گرفته به جای یه تشکر خشک و خالی فقط بی محلی شو داااااااااارم مثلا عمش ناهار مهمونمون بود افسوووووووس کاش میشد به عقب برگشت هرگز انتخابش نمیکردم هرگزززززز

همین دیگه نیست ولی شوهر بیشعور من بزرگش میکنه و خون به پا میکنه . البته وقتی حساس میشی که واسه کمتر ...

خب خودت ارتباط داشته باش چاره چیه خواهر ....بهتر ازاین ک انقد حرص بخوری کتکم بزنه.دستش بشکنخ

حرص نخور عزیزم.بعضی از آدما بد پرستن

من تو شوکم چرا نمیفهمم. میگم این همه در خدمت اش بودم یه احوال نپرسیده اومده خونم نگفت مادرت عمل کرد چطوره؟ روز عروسی اش پدر و مادرش با همه سلام علیک کردن جز من!! میگه ت  باهاش حرف نزن به من‌چه

همین دیگه نیست ولی شوهر بیشعور من بزرگش میکنه و خون به پا میکنه . البته وقتی حساس میشی که واسه کمتر ...

عزیزم عروسی ارزش داره که شوهر پشتش باشه کافی مادرشوهرای از جنس عفریته بفهمن پسرشون هوای عروس شو نداره وااااااااااااای پشت صحنه پرش میکنن وااااااااااااای

خب خودت ارتباط داشته باش چاره چیه خواهر ....بهتر ازاین ک انقد حرص بخوری کتکم بزنه.دستش بشکنخ

دستش چراغ شه. الان بهش پیام دارم شستم. میگم به خاطر کی زندگی ام رو جهنم کردی میگه حرف بیخود میزنی. به خاطر خودم حوصله ام نمی کشه!!حوصله ات نمی کشه غیرتم نداری!!!