2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

163 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من رشته ام انسانی و رتبه ام ۱۰ هزار شده.فرهنگیان مجاز شدم اما میگن با این رتبه در منطقه ۲ امکان قبولی نیست و اینکه نمیدونم چه رشته دیگه ای انتخاب کنم که هم بازار کار خوبی داشته باشه و هم دانشگاه خوبی که دولتی باشه.لطفا اگر اطلاعات یا تجربه ای دارید در این مورد دریغ نکنید

فرهنگیان رو انتخاب کن بستگی به شانس و شهرت داره

کدوم رشته ی دیگه دوست داری؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگیان رو انتخاب کن بستگی به شانس و شهرت داره کدوم رشته ی دیگه دوست داری؟

من رتبه ۶۶ هزار منطقه ۳ شدم ...چطور میتونم پرستاری برم با این رتبه؟خودگردان یا هرچیزی فقط بتونم برم راهی هست؟

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
من رتبه ۶۶ هزار منطقه ۳ شدم ...چطور میتونم پرستاری برم با این رتبه؟خودگردان یا هرچیزی فقط بتونم برم ...

من از تجربی چیزی نمیفهمم ولی ۶۶ هزار فکر نمیکنم چیزی بشه اورد

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

رشته خاصی مد نظرم نیست اما رشته ای که بازار کارش خوب باشه و....

ازاد میتونی بری؟؟ حقوق ازاد برو