همکار شوهرم کارتش سوخته بود از کارت شوهرم ۲۰۰زده بود به کارت خانومش بعدش من خیلی شکاکم دیدم شوهرم ۲۰۰انتقال داده رفتم تو همراه بانکش دیدم برای ی خانوم داده منم انقدر بهش گیر دادم زنگ زد به همکارش گذاشت رو بلندگو گفت مگه ۲۰۰بهت ندادم اونم گفت اگه لازم داری همین الان بیارم برات وای خیلی ضایع شدم شوهرم عصری تا الان محلم نمیزاره بهش میگم قهری میگه نه گفتم منا میبخشی میگه چرا مگه چیکار کردی ولی باهام حرف نمیزنه چیکار کنم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏