2777
2789
عنوان

لیسه کردن کودک😫 تروخدا بیاید

790 بازدید | 44 پست

سلام پسرم ۹ماهشه حدود یک ماه پیش موقع گریه لیسه کرد شدید طوری که هر کار میکردم نفسش نمیومد سیاه و کبود شد مجبور شدم بردم تو راه پله همسایه ها را صدا کردم انقدر جیغ زدم خیلی ترسیده بودم همسایه ها زنگ زدن اورژانس اومد دکتره گفت اکسیژن خونش داره میاد بالا جای نگرانی نیست گفتن توی بیمارستان پراز کروناییه نبریمش بهتره اما خودمون بردیمش پیش متخصص رادیولوزی از قفسه سینش گرفتیم بردیم نشونش دادیم گفت قلب و ریه سالمن حالا امروز دوباره همونطوری شد اما نه به اون شدت 

چی کار کنم به نطرتون ببرم پیش متخصص قلب؟

بعضی ها میگن طبیعیه خیلی از بچه ها این طوری میشن اما من بچه اولم اینطوری نبود همینطور بچه های خواهر و برادرم و بچه های فامیل شوهرم 

چی کار کنم به نطرتون؟تجربه ای دارید

كم خون نيست!؟ داداش من مينوره از بچگيش همينطور ميشد گريه ميبردش حدود ي پنج ديقه يا كمتر

والا قطره آهن که میدم ولی هیچ ازمایشی ننوشت براش پس باید حتما خودم درخواست بدم ممنونم که گفتید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریسه

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

عادیه من خودم تو بچگی انقد اینجور شدم الان معروفم به لیسه😁😁

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
لیسه چیه

ریسه

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

منظورت ریسه هست؟ دختر دایی من کلا اینطوری گریه میکرد😐 آدم میترسید می‌گفت دور از جون الان نفسش قطع میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

دختر. منم همینطور بود کبووودد میشد ، بردیمش پیش یه پروفسور ، گفت بچه های که باهوشم بیشتر دچار این ریسه میشن ، اما گفت چیز مهمی نیست ، هر وقت اینطوری میشه باسنشو  فشار بده به هم خوب میشه و جالبه که خوب هم میشد