2777
2789
عنوان

طلاق

215 بازدید | 2 پست

سلام دوستای خوبم من ۲۶ سالمه معلم هستم چند ماهی میشه طلاق گرفتم علتشم هم بداخلاقی و دست بزن شوهرم بود و نازایی و اسپرم صفرش متاسفانه موقعی اومد خواستگاریم شرایط ظاهریش عالی بود شغل و خونه و...حتی اخلاق اما بعد ازدواج یهو تغییر کرد اخلاقش اما من خیلی تحمل میکردم حتی دست بزنشم اما وقتی فهمیدم بچه دار نمیشه دیگه نتونستم تحمل کنم چون باید هم غم بدون بچه بودن و تحمل میکردم هم اخلاق بسیار بدش تصمیم گرفتم جدا بشم خانوادمم خیلی راضی بودن از جداییم اما واقعا خیلی حس شکست دارم همش میگم خدایا منکه اخلاق بدشو تحمل کردم اما این بیماریش دیگه چرا قسمت من شد که در اوج جوانی همچین شکستی بخورم

نگران نباش همین که سر کار میری و فعال هستی خودش خیلی خوبه بازم کم تر فکر می‌کنی طلاق بده خیلی خیلی و ...

مگه بدن ظریف یک دختر چقدر تحمل کتک داره بدنی که با ناز خدایی بزرگ شده انشاءالله بزودی خبرهای خوب را بهم بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.