2777
2789

میشه واسه حااال دلم دعا کنید یا صلوات بفرستید؟! 

حالم واقعا خرابه😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

اجرتون با امام حسین.همه چیز زندگیم بهم ریخته...

لطفا واسم دعا کنید..😢

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
برای منم دعا کنید  یه هفته درمیون دارم مریض میشم 🤦🏻‍♀️

خدا شفا بده 

حالم خیلی بده

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال دل منم این روزابدجوری بده دلم شکسته  امابرای همتون صلوات فرستادم

فدای دل پاکت💔

من الان با مرده فرقم اینه که نفس میکشم دیوونه نشم بلایی سر خودم نیارم زیاده

فدای دل پاکت💔 من الان با مرده فرقم اینه که نفس میکشم دیوونه نشم بلایی سر خودم نیارم زیاده

نشی گلم دورازجونت انشالله حال زندگیت خوب بشه منوازبچم جداکردند الانم باقرص ارومم 😭

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
نشی گلم دورازجونت انشالله حال زندگیت خوب بشه منوازبچم جداکردند الانم باقرص ارومم 😭

عزیزم😢💔 زودی برمیگرده بهت قول میدم

من که همه چیز برعکس شده.دا م دیوونه میشم.ای کاش بمیرم

عزیزم😢💔 زودی برمیگرده بهت قول میدم من که همه چیز برعکس شده.دا م دیوونه میشم.ای کاش بمیرم

برنمیگرده داریم طلاق میگیریم جریانش توتاپیکام هست انشالله درست میشه یه نذری بکن انشالله حاجت رواشی 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم