2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ایو ای باردار شدم از ۱۵ عادت روزی دوتا دوفاستون میخوردم الانم دکتر گفته ادامه بدم تا هفته دیگه ۳۰ روز بعد ایوای برم سنو 

درد شدید سینه دارم صبح ها کمی حالت تهوع و اگر زیاد روپا بمونم کمرم درد میگیره

بتا ندادی چرا 

این هفته میرم

علائمم درد سینه از یه هفته قبل از موعد پریود

کمی تپش قلب

زیاد سرپا باشم کمی سرگیجه

کمر درد

زیر شکمم هم درد میکنه

امروز کلی پیاده روی کردم و دردم شدید شد، گفتم حتما تا شب  پریود میشم 😐

من با ایو ای باردار شدم از ۱۵ عادت روزی دوتا دوفاستون میخوردم الانم دکتر گفته ادامه بدم تا هفته دیگه ...

چند بار ای یو ای کردی؟ 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
مادقبل امپول زدم ولی ایوای نکردم نشد این ماه بعد امپول ایو ای کردم شد

خب خداروشکر، دکتر منم لتروزول داده شبی دوتا

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
منم لتروزول خوردم اولش بعدش hmg بعدشم hcg انشاالله جواب میگیری 

ممنون🥰