بچه ها میشه شما هم نظر بدید..باورتون نمیشه تو پست های بالا هم بودن و با ی برخورد..متوجه رفتار بچه گونشون شدم! قاضی،سرهنگ و سردار و..رییس و..فرقی نداشتن..همه..
کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏 یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیلهگر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏 یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیلهگر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂
نه من این نظر رو ندارم، اینکه به خاطر دیدی که جامعه ما نسبت به زن و مرد داره یه سری ویژگی ها تو خانما بلدتره و یه سری ویژگی ها تو آقایون، ولی در کل این که بگیم همه آقایون اینجورین همه خانما اونجورین رو قبول ندارم
وای ببخشید شما آقا هستین..گلم و..ببخشید منظورم این بود
خواهش🌺🌺