2777
2789
عنوان

مردا بچشم من عین بچه هان...!

119 بازدید | 14 پست

بچه ها میشه شما هم نظر بدید..باورتون نمیشه تو پست های بالا هم بودن و با ی برخورد..متوجه رفتار بچه گونشون شدم! قاضی،سرهنگ و سردار و..رییس و..فرقی نداشتن..همه..

A mermaid with dark, tangled hair

دقیقا اینو راست گفتی

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووم عنوان و نفهمیدم هیچ 😶 آی ام گیج

میگه مردا به چشم من عین بچه ها هستند😂

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             
میگه مردا به چشم من عین بچه ها هستند😂

چرا اینطوری حرف میزنن خوووو آدم نمیفهمه🤦🏻‍♀️

اَ  اِ  اینارو بزارن خو

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نه من این نظر رو ندارم، اینکه به خاطر دیدی که جامعه ما نسبت به زن و مرد داره یه سری ویژگی ها تو خانما بلدتره و یه سری ویژگی ها تو آقایون، ولی در کل این که بگیم همه آقایون اینجورین همه خانما اونجورین رو قبول ندارم

وای ببخشید شما آقا هستین..گلم و..ببخشید منظورم این بود

خواهش🌺🌺