2777
2789
عنوان

صورتمو روشن کنم یا بدنمو برنز😕

117 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

من بدنم رنگش خیلی روشنه حتی از بدن دوستای بورم که خیلی سفیدن بدن من روشن تره

اما صورتم یه درجه برنز تره نمیگم سبزست اما گندمی روشنه تقریبا بعد خوب اینجوری دورنگه من به دلیل هم مضرات هم یه سری دلالیل نمیخوام برم سولاریوم و حمام آفتاب هم شرایطشو ندارم 

و اینکه من یکم موهام بوره و چشمام خیلی کم قهوه ای روشنه یعنی بور نیستم اما مشکی ام نیستم

و میترسم اگه پوست صورتمو مث بدنم کنم اون نمکی که چهرم داره از بین بره و اینکه سخته سفید کردن صورت

حالا بنظرتون چیکار کنم دوست دارم بدنمم رنگ صورتم باشه 😕

ناشنوا باش وقتی که به آرزوهای قشنگت میگن محال😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم بدنمو تیره میکردم

خودمم همینو دوس دارم چوناز رنگ صورتم خیلی راضیم نه خیلییی سفیده سبزه ام نیست اما بدنم مث آدمای بوره

راه کاری داری؟

خودمم همینو دوس دارم چوناز رنگ صورتم خیلی راضیم نه خیلییی سفیده سبزه ام نیست اما بدنم مث آدمای بوره ...

من خودم پوست صورتم گندمی تیره است و پوست بدنم سفید ولی راستش واقعا برام مهم نیست به نظرم اگه چند روزه داری بع این مورد فکرمیکنی بیخیالش شو یا یکم بزار زمان بگذره که بعدا پشیمون نشی 

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
من خودم پوست صورتم گندمی تیره است و پوست بدنم سفید ولی راستش واقعا برام مهم نیست به نظرم اگه چند روز ...

واقعا؟

خوب شاید زیاد حساس شدم چون یه درجه شاید تفاوتشون باشه اما چند روزه درگیرشم😐

واقعا؟ خوب شاید زیاد حساس شدم چون یه درجه شاید تفاوتشون باشه اما چند روزه درگیرشم😐

آره من خودم 17سالگیم برای اینکه بتونم مدل بشم کلی رژیم سخت گرفتم ولی جذابیتش برای همون سال بود و بعدا پشیمون شدم الان با 20 سال سن دنبال راه های افزایش وزن سریع و چاق شدنم و متاسفانه بی اشتهایی عصبی هم گرفتم برای همین میگم قبلش خوب فکرکن و بزار حداقل یه ماه دغدغه ذهنیت باشه اگه بیخیالش نشدنی اون موقع تحت نظر دکتر پوست کاری انجام بده ممکن الان عجله کنی و هفته بعد پشیمون بشی و به فکر الانت بخندی

آره من خودم 17سالگیم برای اینکه بتونم مدل بشم کلی رژیم سخت گرفتم ولی جذابیتش برای همون سال بود و بعد ...

وای اتفاقا مامانمم میگه

مگه چند کیلو کم کردی

وای اتفاقا مامانمم میگه مگه چند کیلو کم کردی

11 کیلو 61 بودم خودمو رسوندم به 50 الان خداروشکر برگشتم 58البته با بدبختی و کلی قرص

11 کیلو 61 بودم خودمو رسوندم به 50 الان خداروشکر برگشتم 58البته با بدبختی و کلی قرص

واسه سن ۱۷ خیلی کم کردی ولی ۵۰ که خیلی خوبه این بازیگر ترکا همه اونقدرن😂

من ۵۵ یا ۵۶ ام میخواستم رژیم بگیرم

واسه سن ۱۷ خیلی کم کردی ولی ۵۰ که خیلی خوبه این بازیگر ترکا همه اونقدرن😂 من ۵۵ یا ۵۶ ام میخواستم ر ...

آؤه ولی برای قدم خیلی کم بود شبیه اسکلت شده بودم🤕 واااای ولشون کن همون بازیگر ترکا و کره ای ها منو بیچاره کردن😒

آؤه ولی برای قدم خیلی کم بود شبیه اسکلت شده بودم🤕 واااای ولشون کن همون بازیگر ترکا و کره ای ها منو ...

😂😂😂👌