nazkhano0m مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 عنوان توروخدا هرکی تو اسنوا کار میکنه بیاد یا اشناهاش یا همسرش یا..... | مشاهده متن کامل بحث + 15008 بازدید | 25 پست میخاستم ببینم تو چه قسمتی هست و چقدر حقوق میگیره ما یه اشناها برامون جور کرده ولی رومون نشد بپرسیم چقدر ب شوهرم گفتم نری متوجه شیم کمه و تو رودربایستی قبول کنی تو قسنت اداری داره و کارگری ما قسمت اداری هس البته هنوز نرفته فردا قراره بره با مدارکش تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم! 1400/05/10 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mano_aghamoooon عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1950 افق کوروش من خاهرم خیلی تحقیق کردن حتی رفتن کاراش هم بکنن بعد دیدن خیلی دوندگی و دردسر داره درامد زی ... توفکرماهی ۲۰به بالابودم دیگه😂😂اونجوری سوپرمارکت بصرفه تره که...اره پلاسکوخوبه فقط جاش خیلی مهمه
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 توفکرماهی ۲۰به بالابودم دیگه😂😂اونجوری سوپرمارکت بصرفه تره که...اره پلاسکوخوبه فقط جاش خیلی مهمه 😁😁 نه کوروش پولش میرسه به اونا بالایی ها کارمنداش ۳ ۴ میکیرن مدیر اون فروشگاش با سودش بشه شاید دهما یه فامیلامون جای خوب پلاسکو داره که مرکز خرید جهاز حسابی پولدار شده تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 قربونت... فردا تگم کن که تاپیکتونو گم نکنم سلام گلی پرسیدی تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
عزیزدلخدا عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 8383 سلام گلی پرسیدی سلام عزیزم بله...گفتن که حقوقا متغیره اما بالای پنج انگار و گفتن که خیلی به کارمنداشون میرسن عیدا و اینا....انا گفتن انگار تایم کاریشون خیلی زیاد و خیلی کم میشه توی خونه باشن شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!
mano_aghamoooon عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1950 😁😁 نه کوروش پولش میرسه به اونا بالایی ها کارمنداش ۳ ۴ میکیرن مدیر اون فروشگاش با سودش بشه شاید ده ... خیلی توفکرشم اول باپلاسکوشروع کنم چون سرمایه کلانی ندارم
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 سلام عزیزم بله... گفتن که حقوقا متغیره اما بالای پنج انگار و گفتن که خیلی به کارمنداشون میرسن عیدا ... من الان تایم کاریش از صب تا ده شبه تا بیاد خونه ۱۱ هست یعنی ازین بدتر نمیشه دیگه بعد شوهرم گفته ۷ تا ۵ هست ولی من شنیدم تا ۸ شبه نمیدونم چجوریه حالا امروز زنگ زد فردا بیا بره ببینیم چی میشه ایشالله که خیر باشه برامون و خیالمون راحت شه تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 خیلی توفکرشم اول باپلاسکوشروع کنم چون سرمایه کلانی ندارم اول بگرد یجای خوب پیدا کن حتی اگه نغازه ده متری باشه فقط جاشخوب باشه سر سال میتونی جا بزرگتر کرایه کنی بار هم که میدونی از بازار تهران باید بیاری ایشالله که واسه شمام خیره امیدوارم که براتون خیلی خوب باشه توام منو دعا کن تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
کرم2 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2 شرکت خوبیه... از عموم میپرسم تا فردا بهتون میگم عموت تو کدوم قسمت کار میکنه میشه بپرسی بخش کنترل کیفیش چطوره؟
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 42281 عموت تو کدوم قسمت کار میکنه میشه بپرسی بخش کنترل کیفیش چطوره؟ سلام شما توی شرکت اسنوا کار می کنید؟ در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖