بچه ها لیسانس گفتاردرمانی دارم ولی امسال خوندم که یا پزشکی اینا یا حداقل کارورمانی بین الملل قبول بشم . ولی فکرکنم هسچ کدومش نمیشه ... بنظرتون چی میتونم قبول بشم؟ پرستاری یا دامپزشکی میتونم قبول شم؟ یا رشته دیگه ای اگه میشناسین که بازار کارش خوب باشه ممنون میشم راهنماییم کنین
فکر کنم پرستاری و اتاق عمل دولتی شهر های کوچیکو بیارید ازادو شاید تهرانم بتونید بیارید ولی شهر ...
چرا کار هست الان هم دو روز در هفته شاغلم ولی دلم پزشکی میخواست که نشد حالا گفتم حداقل رتبمو هدر ندم یه چیزی باهاش بخونم که اخرش بتونم به کار با حقوق ثابت که زحمتش هم کمتر باشه برسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخی شما دانشجوی پرستاری هستین؟ چه خوب .. ببخشید میشه بگین بازار کار پرستاری چطوری هست؟ ینی ای ...
بازار کارش که میگن خوبه درآمدشم از بعد کرونا بهتر شده الان یه هشت نه تومنی هست منم مثل شما لیسانس دوممه پرستاری فقط برای مهاجرت انتخابش کردم وگرنه گفتار درمانی خیلی کار بهتر و کم درد سرتریه