بچه_مهندس_سایت مدیر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 عنوان وااا این چ رتبه اییع | مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 54 پست میترسم به مامانم بگمممممم واییییی۳۳۷۹۰😮منطقه ۳ ریاضیکلن انقد شرکت کننده نداشتخدایا توبههههههه تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞 1400/05/10 | 16:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malekakhanommm عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 2452 دوست منم 36هزار تجربی منطقه 1 شد ازاد چی قبول میشه? آقا مگه اومد روی سایت
هورتانسیا عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 13911 اره انگار بدبخت شدم ک درصدات رو بگو منم دوسال دیگن باید کنکور بدم
نورالدین_خان_زاده عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 4699 انسانی بودم ریاضی دادم اها پس خوبم شدی تازه .اخه ریاضی که سخته اونم اگه انسانی باشی کلا درسا فرق میکنه شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
ال_سا_نا عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 9411 من ۵ سال پیش تجربی بودم ریاضی کنکور دارم ۲۰ و خورده هزار شدم
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 تهش چیزی قبول میشی؟ حالشو داری یکسال دیگه بخون بعید میدونم قبول شم تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
_diva_ عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 1864 ععع اومدع؟؟؟؟ میخواهمرویاهایمرابهموهایمسنجاقکنم(:🧷🌩🌈🧷⭒
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 عزیزم مطمئنی؟ رتبه کشوری اشتباه نگرفتی باهاش؟ اونو که ۹۱ هزار شدم تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
دختر_احمدی_نژاد عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 744 انسانی بودم ریاضی دادم انسانی چند شدی؟ قلب من زيادي سياهه براي اهميت دادن :))
heliaes عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1685 بعید میدونم قبول شم میشی ببین ی پیج میشناسم میزاشت چیزایی کا خودش انتخاب رشته کرده بود با ۵۰ هزار ۷۰ هزار حتی ۱۰۰ هزار دولتی قبولش کرده بود ببین میاری دولتی ولی رشته خاصی نه
soolarrr عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 10484 بچها کامل امده رو سایت یا نه زنگ بزنیم از فامیلا رتبه بپرسیم یا زوده 😂😂😂 ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 درصدات رو بگو منم دوسال دیگن باید کنکور بدم همش منفی😌😂 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 میشی ببین ی پیج میشناسم میزاشت چیزایی کا خودش انتخاب رشته کرده بود با ۵۰ هزار ۷۰ هزار حتی ۱۰۰ ... آبیاری گیاهانم بشه فقط بشههههههه تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞