2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بتونم کمکتون کنم دوست عزیز

ببینید من خواب دیدم خونه پدربم هستیم البته همه خواهر برادران هستیم دور هم جمع شدیم بین همه فقط منو خواهرم خیلی خیلی خوشحال هستیم و احساس میکنیم یه جشن یا یه مهمونی و منو خواهرم لباس جدید می‌خریم و به دنبال آرایشگاه هستیم از طرفی هم مجلس دختر خاله ام هم هست و پدرم به عالمه شیرینی خریده و منو خواهرم همش از اون شیرینی ها میخوریم و یکسره مهمون میاد از طرفی هم فامیل بابام ناراحت و با لباس سیاه و خیلی غصه دار میان خونمون همون جایی که ما هستیم برای شکایت کردن از فامیل دختر خالم که عروسشه چون از خارج اومده و فامیل بابام مدعی هستند که پسرای جوون شون همه معتاد شدند و مقصر ما و دختر خاله ام هستیم پیرامون خیلی معتاد خفن شدند و حالشون خوب نیست ولی ما با شیرینی از همه شون پذیرایی میکردیم و منو خواهرم یکسره شاد و خوشحال شیرینی می‌خوردیم 

راستی اون وسطا که مهمون نیومد همش یه مار خیلی خیلی بلند هم بود رنگ صورتی دور بچها و داداش کوچیکم و یادم نیست چند تا بچه خودشو پیچیده بود و مدام بلند تر میشد ولی هیچ آسیبی نمی‌زد و بچها باهاش بازی میکردند و شیطنت 

فقط جالب بود منو خواهرم که قرار بود نامزدامون هم بیان خیلی به خودمون رسیده بودیم و از بابامون پول گرفته بودیم که آرایشگاه بریم سرو صورت برا چند ساعت چه نامزدامون میو مدند و خیلی خوشحال داشتیم همه جاها رو تمیز میکردیم می‌شستیم و تمیز کاری همش هم خواهرم شیرینی میخورد و بمن شیرینی میداد مدام شیرینی می‌خوردیم 

ببینید من خواب دیدم خونه پدربم هستیم البته همه خواهر برادران هستیم دور هم جمع شدیم بین همه فقط منو خ ...

ببین گلم میگن ک تعبیر شادی و خوشحالی توی خواب،اندوه در بیداریه اما خیلی از خواب هایی ک میبینیم رشه در درون ما و اتفاقات روزمره داره

اگر که مشکلی دارین با خانواده پدریتون این خوابتون میتونه نشانه ی همون باشه یجور ناراحتی از اونا

لباس جدید و نو توی خواب ک خوبه اما نوع و رنگ لباسم تاثیر داره ک بگو بهم میگم چطوره

شیرینی توی خواب میتونه نشان دهنده اخبار خوب یا خوشحالی باشه که تعبیر خوبی داره

غصه توی خواب نشانه ی شادی در بیداریه

لباس سیاه تعبیر بدی نداره جایی نوشته اخبار ناراحت کننده ولی جای دیگ ای نوشته چیز بدی نیست و جای نگرانی نیست

ولی بنظرم بیشتر خوابتون جنبه روانی داره و اگر مشکلی داشتین یا دارین با اقوام پدریتون این بیانگر همونه ک روی روان و ناخوداگاهتون تاثیر گذاشته و باعث شده خوابشو ببینین

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
راستی اون وسطا که مهمون نیومد همش یه مار خیلی خیلی بلند هم بود رنگ صورتی دور بچها و داداش کوچیکم و ی ...

مار میتونه دشمن باشه ولی اسیبی نمیزد پس خطری نمیتونه داشته باشه

فقط جالب بود منو خواهرم که قرار بود نامزدامون هم بیان خیلی به خودمون رسیده بودیم و از بابامون پول گر ...

شیرینی و مزه شیرین هم خوبه 

خوابتون بطور کل جنبه روانی داشت نه تعبیری

شیرینی و مزه شیرین هم خوبه  خوابتون بطور کل جنبه روانی داشت نه تعبیری

ممنونم عزیزم آره یه مدت زندگیم مشکل داره حالم گرفته است همش دنبال یه چیز امیدوار کننده میگردم حتی همین خواب صبح خوشحال بودم شاید اتفاقات خوبی در راه باشه 

ممنونم که برام تعبیر کردی