2777
2789
عنوان

پسر همسایع

433 بازدید | 20 پست

خواهرش دوستمع همسایع هم هستیم ....چنوقت پیش از گوشی خواهرش شمارمو برداشت پیام داد کع من فلانیم چندسالع عاشقت شدم(دوستان من همون قبلا از نگاهاش فهمیدم این بع من نظر دارع)خلاصع بهش گفتم کع من دوسش ندارم و کلا الان بچم و بع این چیزا فکر نمیکنم..کلی التماس کرد کع من بدونع تو نمیتونم و....بلاخرع ردش کردم

بع خواهرش گفتم چرا  گذاشتی شمارمو بردارع از گوشیت اونم گف بخدا نمیدونم چجوری شد...الان مامانشو دیدم سلام کردم جواب سلاممو نداد با اخم رد شد😐پشیمونم کع سلام کردممم😖

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

عب نداره ادبتو رسوندی. دفع بعد سلام نکن

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره 

باید با ادبت بزنی تو دهنشون نه بی ادبی😂😎

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

وایی چی میشد پسره همسایه شماره ی منم یه جوری پیدا میکرد😐/:😭

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:)