2777
2789
عنوان

میخوام برم نوار بهداشتی بخرم .. روم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5420 بازدید | 129 پست
منکه خریدام زیاد باشه قاطی بقیه میذارم و اونو جداگانه نمیذارم تو پلاستیک مشکی. حالا اگر شوهرای بقیه ...

اره تو پلاستک که شلوغه اصلا متوجه نمیشن اما موقعی که تنها میخواد خریداری بشه تو مشکی باشه بهتره جلب توجه می‌کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار با شوهرم رفتیم از این فروشگاه زنجیره ای ها بهش از سر کار بن خرید داده بودن  منم تو سبد 8 ...

میگفتی بفرما توام وسیله واسه فلان جات بردار😆😆😆😆😆

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
واااااااا .این چه طرز فکریهههه؟؟؟؟!!!!!

واااااااا.اون طرز فکر چه طرز فکریه اینم یه طرز فکره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور
معذرت میخام یعنی چه جوری...هر دفعه باید بشوری 

اونایی که خیلی کثیفن میندازم بله میشورم توی آفتاب پهن میکنم 

ازلحاظ مالی هم مشکلی ندارما فقط به خاطرسلامت خودم اینکارو کردم شوهرم یه کارتن نواربهداشتی خریده بود نصفشو استفاده کردم بقیه روهمه رودادم خواهرام  واقعا ۳ساله یه دونه نوارهم استفاده نکردم حالا یه جایی مثل مسافرت ازسراجبار چرا اما کلا دیگه توخونم نیست

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
حالا یه کیسه شیک از خونه برده شه مردم فکر کنن لباس خرید کردیم🤔😂😂

اونو دیگه خودتون هر جور صلاح میدونین🤗

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

ی بار با شوهرم رفتیم از این فروشگاه زنجیره ای ها بهش از سر کار بن خرید داده بودن  منم تو سبد 8 ...

خخخخخخخخخخخ وای ترکیدم 😆😆😆

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
خب دیگه همین طرز فکر باعث میشه یه خانوم از خرید نواربهداشتی خجالت بکشه مگه پریود شدن جرمه که خرید پ ...

من اصلا خجالت نمیکشم از خریدش اما درست نمیدونم بگیرم دستم بین عموم راه برم یا به نمایشش بذارم.وگرنه اصلا خجالت آور نیست 

بد نیست اما هر کاری قرار نیست همگانی وعمومی هم باشه مثل روابط زناشویی مگه بده که تو ملا عام وجلوی بق ...

اصلا این دوتا قابل مقایسه با هم نیس😑

مثلا خرید کاندوم خجالتی نداره ولی هیچوقت جلو کسی سک.س نمیکنیم

یا خرید پد اشکالی نداره ولی جلو کسی که نمیایم ازش استفاده کنیم😑

واااااااا.اون طرز فکر چه طرز فکریه اینم یه طرز فکره 

خیلی به نظرم اشتباهه ... خیلی چیز طبیعیه و ینی چی که یه مرد ببینه ؟؟!!!!... مثل خرید های دیگه ... منم واسه این تاپیک زدم چون اولین باره فقط میخوام نوار بخرم

اونایی که خیلی کثیفن میندازم بله میشورم توی آفتاب پهن میکنم  ازلحاظ مالی هم مشکلی ندارما فقط ب ...

منم خیلی اذیت میشم مخصوصا مشبکش یه سره عفونت خارش......باید بهش فکر کنم 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
بخدا همینا مقصرن

ما طرز فکرمون برای خودمون محترمه 

ای خداااا چقدر بحث می کنید . هر کی دوست داره بذاره تو کیسه مشکی هر کی دوست نداره نذاره . حتما که نباید طرف مقابل رو توجیه کنید 

تازه این چیزها به محل زندگی و فرهنگ خانواده ها هم ربط داره . قرار نیست یه کاری مطلقا درست باشه و بقیه غلط