2777
2789
عنوان

میخوام برم نوار بهداشتی بخرم .. روم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 129 پست
مواد مخدر رو میذارن تو جاساز😂نه پلاستیک مشکی.اما واقعا قراره هر مردی ببینه من نوار بهداشتی دارم

منظور اینه نباید تفاوتی با خریدای دیگه داشته باشه

شما بری تن ماهی بخری میگی بذارید مشما مشکی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاپ قاعدگی عالیه حیف که بش حساسم وگرنه خیلی خوبه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
یکیشو باز میکردی میگفتی بد بخت مادرتم از اینا میزاره😂

همسرم کاری کرد فکر کنم خودشون نوار لازم شدن😂😂😂😂😂😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
ایشون گفتن اگه بود هم نگیر.نگفت اگه نبود هم بذار پلاستک مشکی‌ و الان دقیقا چی باید عادی سازی بشه؟؟

آخه بعضی فروشنده ها اصرار دارن بزذرن تو کیسه مشکی

درحالی که حتما حتما قرار نیست تو کیسه مشکی باشه

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

😐😂این دیگ از اون حرفا بودااا لنت الکی بود

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
تو هر محله ای یا کوروش هست یارفاه یا جانبو یا شهروند ، خودت انتخاب میکنی ، قاطی خریدا بده حساب کنن ، ...

همیشه ماهی دوبار که میریم فروشگاه با بقیه چیزا میخرم .. ولی این ماه درس داشتم نرفتم با مامانم خرید اونم یادش رفت ... 

آخه بعضی فروشنده ها اصرار دارن بزذرن تو کیسه مشکی درحالی که حتما حتما قرار نیست تو کیسه مشکی باشه

اره حتما قرار نیست اونا هم بر اساس عرف میگن خودشون و برای راحتی مشتری 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور

برو ازفروشگاه بگیر یکی دوتا قلم دیگه هم بردار اکثرا هم صندوق دارا خانومن

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
من که قطعا همون جور که می‌خوام زندگی میکنم اما به بقیه نمیگم چیکار کن.پدرمم با خودم فرق داره اون آقا ...

منکه خریدام زیاد باشه قاطی بقیه میذارم و اونو جداگانه نمیذارم تو پلاستیک مشکی. حالا اگر شوهرای بقیه و مردا اونقدری بیکارن که بشینن پلاستیک منو نگاه کننو بگن این پریوده که به فدای سرم. بذار بگن😂😂😂😂

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
کار خوبی کردی چون واقعا چیز بدی نیست که باعث شرم و خجالت شه

تا یه زمانی خواهر بزرگام داداش کوچیکم رو میفرستادن میگرفت 

یا بابام میگیره اصلا براش چیز بدی نیست

حتی تاریخش هم میدونست اون روزو نمیزاشت بریم مدرسه مخصوصا من که بد دردم و استراحتی بودم

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
منظور اینه نباید تفاوتی با خریدای دیگه داشته باشه شما بری تن ماهی بخری میگی بذارید مشما مشکی؟

عزیز تن ماهی با نوار بهداشتی فرق داره.بالاتر گفتم مثلا چه نیاز هر آقایی کنار من رد میشه بدونه من نوار دارم!!!!!!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور