2777
2789
عنوان

یه نفربیاد بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 79 پست
تا غروب میادد😭

خدا رحم کنه🥲

برام دعا کن زنده بمونم مامانم نکشتم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک شب منظورمه😂 اخه تا جایی ک من یادمه همیشه اینجوری بوده

خو من که خوابم میبره😐

من عین مرغ ساعت ۱۱ خوابم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
منم اگه زنده موندم برات دعا میکنم

به حول قوه الهی عمرمون به دنیا هست😁💕

خو من که خوابم میبره😐 من عین مرغ ساعت ۱۱ خوابم

من الان بار چهارم یا پنجممه کنکور دادم.روال هرسال ایمجوری بوده.تو طول روز نبوده ک جوابا بیاد.همش از دوازده ب بعد.

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
من الان بار چهارم یا پنجممه کنکور دادم.روال هرسال ایمجوری بوده.تو طول روز نبوده ک جوابا بیاد.همش از ...

اها

سازمان سنجش اطلاع داده تا چندساعت دیگه

خب ساعت یک شب هم میشه چن ساعت دیگه

ایقد ب خودتون استرس ندین.بچه ها چن روز پیش تاپیک زدن ک امشب میاد و فلان.من گفتم وقتی گفتن تا دوشنبه میاد ینی دقیقا دوشنبه میاد.

الانم میگم دقیقا از یک ب بعد ک انگار دوشنبه میشه میاد 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
ایشالله🔫😐😁

😂😁

سلام من حس ششمی نیستم ولی همین که تاپیکت رو خوندم به دلم افتاد قبول میشی، هروقت جوابها اومد تاپیک بذار ببینیم قبول شدی یا نه

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
من تاشب که هزاربارجون میدم

بخواب.خووااااب راه حله

ک میدونم خوابت نمیبره.