2777
2789

E.S.R بالاست

رنج نرمال ۰-۲۰ هست واسه من ۶۰عه

ماه پیش ۱۲ بودااااا

الان شده ۶۰

دو روز دیگه عملمه

تا فردا ک دکترم ج بده میمیرم از استرس

ظهر هم باید حرکت کنم به سمت تهران

میشه بگید با بالا بودن این فاکتور عملم کنسل میشه یعنی؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شماهنوز هستی تو سایت؟ امشب یهو یاد ماجرای برادرزادتون افتادم ببخشید قصدم ناراحت کردن شما و فوزولی نیست یهو یادتون افتادم امیدوارم هرجا هستید خوش باشید

شرایط روحی داداش و زن داداشتون بهتر شد؟ بعد آرشیدا بچه دارم شدن؟

سلام عزیزم شماهنوز هستی تو سایت؟ امشب یهو یاد ماجرای برادرزادتون افتادم ببخشید قصدم ناراحت کردن شما ...

سلام عزیزم

خیللللللللللللللللللی کم،به ندرت میام سایت

ممنون از اینکه به یاد هستید،بله خداروشکر الان ۱ پسر ۱سال و نیمه دارن و بسیاااااااااااار شبیه به آرشیدا،

سپاس بابت احوالپرسی و مهربونیتون

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
سلام عزیزم خیللللللللللللللللللی کم،به ندرت میام سایت ممنون از اینکه به یاد هستید،بله خداروشکر الا ...

سلام عزیزم مرسی از پاسخ گوییتون من هنوزم یوقتایی یادتون می افتم، اااخی خیییلی خوشحال شدم ان شاءالله دامادش کنید الهی بلا ازتون دور باشه همیشه سالم و سلامت باشید🙏🤲❤️

سلام عزیزم مرسی از پاسخ گوییتون من هنوزم یوقتایی یادتون می افتم، اااخی خیییلی خوشحال شدم ان شاءالله ...

ممنون از دعای قشنگتون  خیر دنیا و آخرت نصیب دل مهربونتون