2777
2789
عنوان

یه مادر چه جوری میتونه آخه. !؟!

96 بازدید | 4 پست

وای خواهر شوهرم الان بچشو ۱ هفتس گذاشته پیش مامانش ۳ روزم قبلش خونه مادرشوهرش گذاشته بود مادرشوهرمم الان ۲ روزه خونه ما هستن بچش با بچه من چند ماه فرقشونه یعنی یا یکسره دعوا یا ریخت و‌پاش همه اسباب بازی ها رو شکوندن همشم جیغ میزنه و گریه میکنه اعصاب ما رو خورد کرده به خدا 

از نوزادیش بچشو چند روز چند روز میزاشت من اصلن تو کتم نمیره چند ساعت میزارم برای کار ضروری یه لحظه از ذهنم بیرون نمیره همش زنگ میزنم خب مادر آدم  و بقیه گناه که نکردن هفته ای ۴ ۵ شب پیش مامانش میزاره و میره اصلن درک‌نمیکنم انقدر هم بهونه گیرو نق نقو هستش اذیت داره اونم اصلن زنگ نمیزنه که ۱ هفته شد بیارش مامان وای خدایا اینا چه فکری میکنن و‌ بچه دار میشن یعنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد مامانش دوس داره و بچه هم راحته ما بچه خواهر برادرمو هميشه چند روز مياريم هروقت خسته شدن ميبريم ...

آخه خود اون مادر و پدر دلشون برای بچشون‌ تنگ نمیشه؟! نمیگن الان بقیه رو اذیت میکنن؟! اصن شبا چه جوری خوابشون میبره !؟