2777
2789

سلام

جراح بینی خوب توی کرمان کسی را میشناسین؟  یا کسی هست کرمان عمل کرده باشه؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
زاهدان برو بهتره..یکی از دوستامکرمان پیش دکتر اصحاب یمین عمل کرده بود ناراضی بود

زهدان دکتر دشتی؟؟؟  میدونی چه جوری نوبت باید بگیریم؟  

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهدان دکتر دشتی؟؟؟  میدونی چه جوری نوبت باید بگیریم؟  

دکتر دشتی همه بینی هارو فانتزی و عروسکی عمل میکنه...دکتر تاری و غریبی هم خوب هستن..من خودم دوماه پیش..پیش دکتر غریبی عمل کردم راضی هستم..

من خودم از طریق اینستا وغیر حضوری نوبت گرفتم فقد روز عمل رفتم زاهدان همون روز هم برگشتم

دکتر دشتی همه بینی هارو فانتزی و عروسکی عمل میکنه...دکتر تاری و غریبی هم خوب هستن..من خودم دوماه پیش ...

عزیزم از کجا میدونستی کارش خوبه؟  قبلا نمونه کاراشو دیده بودی؟  یعنی همون روز عمل ترخیص شدی؟  چون من شهر دیگه هستم میخوام بدونم چه جوریه و اینکه بعد از عمل هرچند وقت یکبار باید بریم برای ویزیت؟؟  هزینه چقدر شد؟  نمونه بینی تون چی بود؟ 

عزیزم از کجا میدونستی کارش خوبه؟  قبلا نمونه کاراشو دیده بودی؟  یعنی همون روز عمل ترخیص شد ...

من داخل پیج اینستا کاراشون رو دیده بودم چنتا از دوستام پیشش عمل کرده بودن...اره همون روز ترخیص میکنن...من همون روزز برگشتم شهرخودم تاالان نرفتم براویزیت..حتی گچ رو شهر خودم باز کردم..ولی با دکتر تو واتساپ درتماسم عکس میفرستم سوالاتمو میپرسم...هزینه عملم۸تومن بود ۶۰۰تومن هزینه کلینیک باهم۸۶۰۰شد