2777
2789
عنوان

کمکم کنین

133 بازدید | 20 پست

من الن ۳ سال هست با یه نفر در ارتباطم . میدونم انتخواب اشتباهی و واسه زندگیم . ولی هر کاری میکنم دلم نمیاد ازش جدا بشم لطفا کمکم کنین

‌تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄

اخرش تموم میشه 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارش کنار . روی دلت هم یه سرپوش بذار . دلت برای هیچ کس نسوزه . فقط به فکر آینده خودت باش . کسی که الان بد هست بیاد زندگیت صد بدتر میشه .به علاوه اختلافات داخل خانواده بکن بدیهاش رو .ببین میتونی تحمل کنی . اینا رو ببینی دیگه راحت ازش جدا میشی .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
یا همین الان جداشو غصشو بخور، یا تحمل کن چندسال دیگه با اتفاقات بدتر جدا میشی

اخه خیلی سخته😔بعد یه سری میخواستم ازش جدا شم بخدا رفته بود خودشو انداخته بود جلوی ماشین ۱ ماه بستری بود بیمارستان . هرچی بهش میگم ما مال هم نیستیم قبول نمیکنه

میخوای بدبخت شی باش بمون

اخه خیلی  از اخلاقاش رو مخمه هرچیم بهش میگم گوش نمیکنه اهل دود و دم نیست فقط رفیق بازه و خیلی زیاد مس میکنه

بزارش کنار . روی دلت هم یه سرپوش بذار . دلت برای هیچ کس نسوزه . فقط به فکر آینده خودت باش . کسی که ا ...

همه رو میدونم . بخواطر اینه میخوام ازش جدا بشم ولی میترسم

اخه خیلی سخته😔بعد یه سری میخواستم ازش جدا شم بخدا رفته بود خودشو انداخته بود جلوی ماشین ۱ ماه بستری ...

کم کم بی محلی کن باهاش بد حرف بزن بهش بربخوره اینطوری اسونتر تموم میشه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
کم کم بی محلی کن باهاش بد حرف بزن بهش بربخوره اینطوری اسونتر تموم میشه

باش سعی ام رو میکنم ولی دلش میشکنه 

باش سعی ام رو میکنم ولی دلش میشکنه 

مهم نیست، دل شکستن الانش بهتره تا اینکه این رابطرو زوری ادامه بدین و چندسال دیگه دلش بشکنه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
مهم نیست، دل شکستن الانش بهتره تا اینکه این رابطرو زوری ادامه بدین و چندسال دیگه دلش بشکنه

درسته . اخلاقاش خیلی بده . خیلی بد دله . یه سری گفت اینجوری بیا بیرون . منم گفتم از الن بخوام اختیارمو بدم دست تو دیگه هیچی رفتم بیرون یهو دیدم جلوم وایساد تو خیابون سرم داد زدن . گفت اشغال من صب تا شب برا تو جون میکنم که تو راحت باشی . بعد تو اینجوری میای بیرونن