2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگی و اقتصادی

143 بازدید | 21 پست

میخواستم نظرتونو بدونم و اگر همچین تجربه ای دارین باهام به اشتراک بذارین، اگر بین خونواده دختر و پسر اختلاف فرهنگی و اقتصادی( خیلی عمیق نه ولی وجود داره) اما سطح شخصی خود دختر و پسر یکیه و همکار هم هستن، ازدواجشون با چه چالش هایی میتونه روبه رو بشه؟! 

ممنون از راهنمایی هاتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقتصادی ب نظرم خیلی مهم نیست 

ولی فرهنگی رو نمیشه ازش گذشت 

ب هرحال ازدواج وصلت خانواده ها هم هست و یکم سخت میشه 

من تقریبا تو این شرایط ازدواج کردم 

خودمون دوتا خط فکری و فرهنگیمون خیلی ب هم نزدیکه اما با خانوادش زمین تا اسمون متفاوتم ی جاهایی اذیت کننده اس برام مخصوصا تو مراسمات و رفت و امد ها و... 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
تجربه شخصى ندارم اما قطعاً تو خيلى مسائل نامتوازنن

من فک‌ میکنم کلا هر زوجی که با هم ازدواج میکنن، اختلافاتی دارن. حالا یکم‌ کمتر با بیشتر

قابل حل میتونه باشه این مسئله؟ 

خوب بستگی داره سطح فرهنگ منظور چی باشه.

سطح اقتصادی وقتی همکار باشن وسطح حقوقشون یکی باشه زیاد مشکل ایجاد نمیکنه.حالا اگه خانواده پسر بالاتر باشه از نظر من مشکل نداره،تاکه دختر بالاتر باشه و پسره چشمش دنبال دست پدرزن باشه.مثل خواستگارای منه بدبخت.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

هر جای دنیا اگه بودی میگفتم فقط خود دخترو پسر مهمن 

ولی چون تو ایرانی باید بدونی خانواده ها خیلی مهم تر از خود دخترو پسر هستن 

خانواده ها انقد بدگویی میکنن انقد اذیت میکنن که نظر دخترو پسرو عوض میکنن 

بله من بودم، چالش داره و اون طرفم هرکار کنی بازم سطحش یکم پایین تره چون تو همون خانواده بوده

از نظر فرهنگی مث خونواده من مذهبی نیستن (  البته ما خودمونم زیاد نیستیم ولی اعتقادات خاص خودمونو داریم)

از نظر اقتصادی هم سطحشون بالاتره دو سه پله

اما خودمون در طی ۶ ماهی که با هم در ارتباط بودیم، مورد خاصی نبوده که به اختلاف برسیم اما میدونم ارتباط دورادور بوده نه دقیقا اینکه درگیر  زندگی شخصی همدیگه بشیم 

مهم خود دختر پسر هستن . چون تو این دوره رمونه زباد رفت و تمدی نیست و خانواده بیستر از خود زوج تشکیل ...

اره جون هر دومون شاغل هستیم و خودمم محصلم، فک‌نمیکنم‌ زمان زیادی رو بتونیم با خونواده هامون بگذرونیم، اما نگرانم

اقتصادی ب نظرم خیلی مهم نیست  ولی فرهنگی رو نمیشه ازش گذشت  ب هرحال ازدواج وصلت خانواده ...

دقیقا 

مثلا من وقتایی که عکس و فیلم از دورهمی هاشون میبینم، طرز پوشش ها و رفتاراشون برام کمی غیر قابل هضمه ... سعی میکنم بزنم به بیخیالی گاها

از نظر فرهنگی مث خونواده من مذهبی نیستن (  البته ما خودمونم زیاد نیستیم ولی اعتقادات خاص خودمون ...

پسر مالی بالاتر باشه بد نیس دختر ولی بالااتر باشه افتضاحه مشکلتون خیلی زیاد نیس بابا

خوب بستگی داره سطح فرهنگ منظور چی باشه. سطح اقتصادی وقتی همکار باشن وسطح حقوقشون یکی باشه زیاد مشکل ...

فرهنگ بیشتر جنبه مذهبی بودن و ازادی روابط 

درسته روابطشون در چهار چوب خاصی هست ولی برای من راحت بودن هاشون با همدیگه درکش سخته یکم

اره حالا سطح حقوق من کمی بالاتره در شرایط فعلی 

اما تا چند وقت دیگه ایشون قراره کار جدیدی رو شروع کنن که قطعا خیلی بهتر از الانشون خواهد بود 

دقیقا  مثلا من وقتایی که عکس و فیلم از دورهمی هاشون میبینم، طرز پوشش ها و رفتاراشون برام کمی غ ...

خب ما برعکس این بودیم 

خانما پذیرششون تو این مسائل بهتره ولی اقایون گاها نه

اگر شما مذهبی هستی ممکنه از رفتارشون با همسرت مثل دست دادن و ... اذیت بشی باید خودت بسنجی ببینی با این چیزایی ک ممکنه پیش بیاد کنار میای و برات مهمه یا نه اصلا یا این اقا یکم محدودیت از طرف شمارو میپذیره یا نه🤗

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱