2777
2789

🌹"بسم الله الرحمن الرحیم"🌹

🌸قُلِ اللَّهُمَّ فاطِرَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ عالِمَ الْغَيْبِ وَ الشَّهادَةِ أَنْتَ تَحْكُمُ بَيْنَ عِبادِكَ فِي ما كانُوا فِيهِ يَخْتَلِفُونَ «46» سوره زمر🍃

🌸وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا (80) سوره اسراء🍃

🌸وَ قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقاً (81) سوره اسراء🍃

🌸وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ لا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَساراً (82) سوره اسراء🍃

🌸وَقُلْ رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنْتَ خَیْرُ الرَّاحِمِینَ (١١٨) سوره مومنون🍃

✨ دعای کارگشایی✨اينو بخون تا ٧روز از ٥تا تا٧٠تا هرچي دوست داري

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             
🌹"بسم الله الرحمن الرحیم"🌹 🌸قُلِ اللَّهُمَّ فاطِرَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ عالِمَ الْغَيْبِ ...

همشو باهم بخونم

خدایابحق امام زمان حاجت دل همه روبده الهی امین لطفاواسه سلامتی اقامون امام زمان یه صلوات بفرست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم دعا ميكني دلت پاكه

عزیزم انشاالله خدا خودش حاجت دلت بده قابل باشم چشم

خدایابحق امام زمان حاجت دل همه روبده الهی امین لطفاواسه سلامتی اقامون امام زمان یه صلوات بفرست
عزیزم توهم واسه من دعاکن که بتونم بدهکاریم بدم 

ايشالله عزيزم

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             

زیارت عاشورا بخون

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.💏💏💏😊