2777
2789
عنوان

داروی امام کاظم کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه ی بدی که نداشت خوب بشه فقط

نه نتیجه بدی نداشت ولی تاثیری برای بهبود یا عدم ابتلا به کرونا هم نداشت 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
چجوری مصرف میکردن

واقعیت نپرسیدم ازشون ولی انگار با قاشق داخل دهان ریخته میشه و قورت میدن . بدون جویدن 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
عزیزم میشه بگی علام شوهرت کی شروع شد و روز چندمه

الان هشت روزه از روزای اول بدن درد و تب داشت سرفه گاه قفسه سینش هم درد میکرد دیروز رفت عکسبرداری گفتن ۴۰ درصد درگیره ریه اش

الان هشت روزه از روزای اول بدن درد و تب داشت سرفه گاه قفسه سینش هم درد میکرد دیروز رفت عکسبرداری گفت ...

ایشالله زودی خوب شن سلامتیشون به دست بده

کندر خیلی خوب بهش بده

ماهم درگیر شدیم ی بچه کوچیکم دارم خیلی میترسم شدید سرفه میکنه

چهل درصد ریه درگیره اکسیژن خونش چقدره ؟

دکتر معاینه کرده ؟

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
ایشالله زودی خوب شن سلامتیشون به دست بده کندر خیلی خوب بهش بده ماهم درگیر شدیم ی بچه کوچیکم دارم خ ...

خدا خودش کمک کنه دکتر میگه فقط مایعات و بخور ایشالا هرچ زودتر بهتر شین

چهل درصد ریه درگیره اکسیژن خونش چقدره ؟ دکتر معاینه کرده ؟

نمدونم دکتر معاینه کرد ولی تو بیمارستانا تخت پیدا نشد اومد خونه الان اشنا پیدا کردنتو بیمارستان ولی میگن خیلی شلوغه نمیرسن به ادم تو خونه برسیم بهتره

نمدونم دکتر معاینه کرد ولی تو بیمارستانا تخت پیدا نشد اومد خونه الان اشنا پیدا کردنتو بیمارستان ولی ...

از این دستگاهها بگیر عزیزم هم فشار رو نشون میده هم اکسیژن خون رو اکسیژن نباید بیاد زیر ۹۳ اخه این درصد بالاس بببین اگه لازمه حتما دستگاه برای تنفس بگیرین 

مصرف غذاهای جامد رو واسشون بزار کنار و کمتر بده 

عصاره بلدرچین عصاره گوشت و استراحت کافی داشته باشن

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

عزیرم ابنو حتما بده به همسرت 

یه قاشق غذاخوری کندر بریز تو ليوان 

بعد آب‌جوش بریز روش یه چیزی بزار روش که 5تا 10دقیقه دم کنه بعد هم بزن و آبش رو بخوره 

خیلییی تعریفشو شنیدم حتما امتحان کن

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

عزیزم شما اگر میخای استفاده کنی باید تابستونشو بگیری ،،،زمستانه اسمش روشه برا پاییز و زمستونه،،،اگر زمستونی مصرف کنید بهتره اصلا مصرف نکنید چون فرقی با استفاده نکردن نداره...

🥳امیر علی جانم من و بابا مشتاقانه منتظر اومدنتیم😍💗