2777
2789

الان یه پست برام اومد که تو بارداری میشه واکسن کرونا زد و تایید شده است.کسی از باردارها واکسن زده تو بارداری و یا اطلاعی دارین چجوریه

منکه جرات ریسک ندارم و نمیزنم

منم هنووو با دکترم صحبت نکردم 

اهل ریسک هم نیست

ولی واکسن هم ویروس ضعیف یا کشته شده است ضرری نباید داشته باشه

کاش یه واکسن فقط مختص بارداری تولید میکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با دکترم صحبت نکردم  اهل ریسک هم نیست ولی وامسن هم ویروس ضعیف یا کشته شده است

کرونا کشته شده ست

ما پاییز انفولانزا هم میزنیم

من الان کرونا ویروس زنده گرفتم😖

تازه اونایی که تو بارداری واکسن میزنن نی نیشون انتی بادی بالایی داره وقتی دنیا میاد

کرونا کشته شده ست ما پاییز انفولانزا هم میزنیم من الان کرونا ویروس زنده گرفتم😖 تازه اونایی که ...

من تا امروز پیش نیومده ازین واکسنا بزنم 

مواظب خودت باش خیلی خطرناکه 

خدا منه زودتر ریشه کن شه این ویروس لعنتی 

من از دیروز که آب نمک قرقره کردم و از بینی به دهن هم کشیدم و ریادی شور بود، گلوم میسوزه خشک که میشه و نگرانم و یکمم خلط دارم 

تو این وضعیت نگران میشم

من تا امروز پیش نیومده ازین واکسنا بزنم  مواظب خودت باش خیلی خطرناکه  خدا منه زودتر ریشه ...

به باردارها تو پاییز واکسن انفولانزا میزنن

شهریور و مهر

من مزه و بو نمیفهمم اصلا امروز روز دهم مریضیمه

به باردارها تو پاییز واکسن انفولانزا میزنن شهریور و مهر من مزه و بو نمیفهمم اصلا امروز روز دهم ...

من تو عید دوستل پیش سه شب و دو روز بو و مزه نداشتم

ایکاش به همون جا ختم میشد 

آب گوشت و تخم مرغ پخته و ویتامین سی رو هم به رژیم غذاییت اضافه کن ان شالله که رد میشه