2777
2789
عنوان

نگهداری از عکس هام.... 📷💿

814 بازدید | 14 پست

سلام خانم گلا شما عکساتونو کجا نگه میدارین که حذف نشن ؟ من کلی عکس از مجردی و مسافرت و عروسی و.... دارم فعلا ریختمشون روی لپ تاب ولی به هارد اونم اعتماد ندارم میترسم حذف بشن 

به نظرتون بریزم روی دی وی دی خوبه؟

خدایا شکرت واسه نگاه پر مهرت💝                             دل را سر شوقی اگرم هست تو آنی😍

تو یه فلش بزا و بردار

تو لپ تاپ هم داشتع باش

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلش گزینه خوبیع

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

چند جا نگهشون دار هم تو لپتاپ هم تو یه  فلش که به هیچ کامپیوتری که مطمین نیستی وی وس داره با نه نزنش

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

من کلی عکس رو ی فلش داشتم برداشته بودم ک خراب نشه بفد مدتی زدم ب لب تاب ک بازشون کنم فلش سوخته بود یا ویروسی نمیدونم هیچی نبود ازشون

همون دی وی دی خوبه 

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
تو یه فلش بزا و بردار تو لپ تاپ هم داشتع باش

توی فلش شنیدم بعد از یه مدت پاک میشن 😕راسته؟

خدایا شکرت واسه نگاه پر مهرت💝                             دل را سر شوقی اگرم هست تو آنی😍
من تو فلش ریختم ولی اونایی که دوست دارم و میدم چاپ کنن

خیلی زیادن نمیشه چاپ کنم همه رو😁

توی فلش شنیدم بعد از یه مدت پاک میشن 😕راسته؟

ن چرا پاک شن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
یه سری فلش یه سری لپ تاپ یه سری هم از قدیم تو سی دی دارم میتونی یه هارد اکسترنال بگیری

ممنون عزیزم چی هست این که میگی؟ 

من کلی عکس رو ی فلش داشتم برداشته بودم ک خراب نشه بفد مدتی زدم ب لب تاب ک بازشون کنم فلش سوخته بود ی ...

اره میترسم از روی فلش پاک بشن